Giresun

Görelespor tesise kavuştu

12:28 17 Eylül 2018
Görelespor tesise kavuştu

Görele Belediyesince yaptırılan Görele Sosyal Tesisleri hizmete açılarak Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi ekibi Görelespor'un kullanımına devredildi.

Görele'de belediye tarafından yaptırılan ve Giresun'u Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil eden Görelespor'a devredilen Görele Sosyal Tesisleri, törenle açıldı.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, törende yaptığı konuşmada, hizmete açılan tesisin hayırlı olmasını diledi.

Tesisi kullanacak olan Görelespor'a yeni sezonda başarılar dileyen Ermiş, "Kaliteli futbolcular alındığını duyuyorum. O yüzden İnşallah 3. Lig'e çıkarız diye düşünüyorum. Kazasız belasız güzel bir sezon diliyorum. Kaymakamlık olarak her konuda belediyemizin ve Görelespor Kulübü'nün her zaman yanındayız." dedi.

Belediye Başkanı Tolga Erener ise bu sezon Görelespor'un kadrosunun hedeflenenin üzerinde olduğunu belirterek, "Tek ortak hedefimiz Görelespor'u Allah'ın izniyle beraber bu yıl 3. Lig'e çıkarabilmektir ki, ben bu futbolcular, teknik yönetime güveniyorum. 3 Lig'i artık görmek istiyoruz." diye konuştu.

Güzel bir tesisin hizmete girdiğini aktaran Erener, şunları kaydetti:

"Belediye olarak hiçbir maliyetten kaçmadık. 3 yıldızlı bir otel konseptinde bir tesis oldu. Burada Görele Belediye tesisleri yazması kimsenin aklını karıştırmasın. Burası Görelespor'un malıdır. Görelespor olarak kullanılacaktır. Hepimiz Görelesporlu'yuz ve Görelespor için varız."

Görelespor Başkanı Ahmet Dede ise tesislerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bizler gidiciyiz bu tesis ise kalıcıdır. Bu tesis yıllar boyu Görele'ye hizmet verecektir. Bu tesisin yapılmasında başta Görele Belediye Başkanımız olmak üzere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.