Giresun

Giresunspor'da Kalpar zaman istedi

11:17 24 Ekim 2018
Giresunspor'da Kalpar zaman istedi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Sorunların hepsini çözeceğimizi düşünüyorum ama biraz zamana ihtiyacımız var." dedi.

Kalpar, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, başarılı olmak için göreve geldiklerini belirterek, bu anlayışı da sonuna kadar devam ettireceklerini söyledi.

Takımda bazı sıkıntıların yaşandığını ifade eden Kalpar, "Özellikle sakatlığı bulunan çok oyuncumuz var. Bu sakatlık niçin olmuş? Neden olmuş? Nasıl olmuş? Ne zamana kadar bu sürecek? Onun çalışması içerisindeyiz. Bir defa bunu çözmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, takımda şu ana kadar ilk 11'de 2 futbolcunun tüm maçlarda sahaya çıktığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu da bir dezavantaj, sorunların hepsini çözeceğimizi düşünüyorum ama biraz zamana ihtiyacımız var. Bazı şeyler birden bire çözülmüyor ama sonuç olarak nasıl başarıya taşıyabiliriz, nasıl başarılı olabiliriz, bunun çalışması içerisinde olacağız. Taraftarıyla yönetimiyle futbolcusuyla teknik adamıyla nasıl daha başarılı olabiliriz, bunun çalışmasını yapacağız."

Çalıştırdığı takımların genelde arzulu, istekli, hırslı olduğunu aktaran Kalpar, Giresunspor'da da bu sistemi oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.