Giresun

Genç kızın çığlıklarına köylüler koştu! Ne görsünler...

07:37 08 Mart 2019 14 Yorum Var
Genç kızın çığlıklarına köylüler koştu! Ne görsünler...

Giresun'da cezaevei firarisi bir kişinin genç bir kızı darp ettiği iddiası nedeniyle ilçeyi ayağa kaldırdı.

Giresun’un Eynesil ilçesinde cezaevi firarisi bir kişinin genç bir kızı darp ettiği iddiası infial uyandırdı. Olayı duyan vatandaşlar adliyenin önüne toplanarak sert tepki gösterdi.

Olay, Eynesil ilçesi Aralık köyü ile Dereköy yol güzergahında meydana geldi. İddiaya göre, yaya olarak evine gitmekte olan E.A. (20) isimli genç kız henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından yolda darp edilerek dere yatağına çekilmeye çalışıldı. Genç kızın bağırması üzerine köylüler hemen olay yerine geldi. Köylüler genç kızı cezaevi firarisi şahsın elinden kurtararak polise haberverdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı Görele Adliyesine sevk edildi. Olayı duyan vatandaşlar ise Görele Adliyesi önünde toplanarak tepkilerini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu il metropolleri karıştırmayın. Burası insanların mermiye kafa attığı yerdir. Bir bacımızı bir suçlunun zulmüne bırakmayacak kadarda mertdir Bu bölgenin insanı. Terörist aramaya giden Askere sen geriden gel buraları bilmezsin sen emanetsin sana birşey olmasın deyip öne atılan dedelerin olduğu yerdir karadeniz. Allah (istisnalar hariç) zeval vermesin güzel insanlara.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanundan korkan yok..hapsetmek caydirmiyo boyle tipleri
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın kalabalıkta beni kurtarın diye bağırıyor kimse yardımına gelmiyor 10 dk sonra birileri niye kavga ediyorsunuz diye geliyor.karakolun önünde bağırınca 10 dk sonra gelirken köyün çıkışında bağırınca hemen gelmeleri çok tuhaf değilmi sanki adamlar hazır kıta bağıran olsada kurtarsak diye bekleşiyorlar galiba
    Cevapla
  • Karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    İzmirli bilmediğin konu hakkında ön yargılı davranma..
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu bayan firarinin nişanlısı falan olmasın firari koca şehirde o köyümü buldu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • türüt 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi köyü bulması gerekirdi ?
  • Vebale girme 5 yıl önce Şikayet Et
    Burası köy içi değil Karadeniz Sahil yoluna bitişik köy.Kızın çığlığını duyanda fındık bahçesinde temizlik yapan adam olaya müdahale edıp kızı kurtaran da o adam.
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    köylülerde sanki çevik kuvvet hemen bağırmaya yetişmişler kim duyduda hemen geldiki şehirde bile bağırınca 10 dk gelen yok poliste 20 dk da anca geliyor.demekki toplum olaylarında köylüleri kullanmak lazım ne bileyim adamlar hazır kıta valla
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.