Giresun

Kızını kaçırıp evlenen damadını öldürdü

12:51 07 Ağustos 2019
Kızını kaçırıp evlenen damadını öldürdü

Giresun'un Bulancak ilçesinde, Turan F. (51), bir yıl önce kaçırdığı kızıyla evlenen damadı Ender F.'yi (39), çıkan tartışmada tabanca ve av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

​Bulancak ilçesine bağlı Bostanlı köyünde dün akşam saatlerinde Turan F. ile damadı Ender F. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Turan F., damadına önce tüfek, ardından da tabancayla ateş etti. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ender F.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet şüphelisi Turan F., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Ender F.'nin, bir yıl önce Turan F.'nin kızını kaçırarak evlendiği, bu nedenle kayınpederi arasında husumet bulunduğu bildirildi. 

YORUMLAR

  • Zimbaci Haydo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende kız kaçırdım 3. Çocuğumuz oldu 8 yıldır konuşmuyor kayinbabacigim bütün ailesi benim taraftarim oldu tek başına kaldı hala inat ediyor tamam anne babaların onayi çok önemli lakin hicbir sebebsiz malı malına inat yapmak hiç güzel birşey değil benim için problem yok lakin o Almancı kayinbabacigima söyleyin kızı çok üzülüyor kalpsiz adam çok şükür garibandim Avrupa'ya da gitmedim kendi tercihim Allah verdi zengin oldum mülk Allah'ın biz misafir sevgili kayinbabacigim
    Cevapla
  • Boran 3 yıl önce Şikayet Et
    Anne babasının rızası olmadan hic bir kızın nikahı kıyılmaz sen hangi dine hizmet ediyon bide sükür ediyon yaptığın çocuklar hep zina çocugudur araştır kuran ve islam peygamberi nediyor kız kaçırma konusunda
    İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    o kızı senmi büyüttün yetiştirdin hastalığında ilgilendin. çocuğun yoktu ozaman anlamazdın, şimdi ne düşünüyorsun acaba?
  • Reco 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiz kacirirsan bedelini ödersin,iyi mi du.
    Cevapla
  • Kazim peker 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin kizini kacirmayin zorla ders olsun adam olun ulannn adam
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamakta zorlaniyorum kızın razi olmuş evlenmiş Allah in verdiği canı almak sana mi düştü şimdi bu dünyada ve mahserde hesabın çetin ne yaparsanız yapın Allaha asi ve verdiği canı almayın diğer gunahlardanda durabildiginiz kadar uzak durun Allah bizi böyle bi yola koymasın
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne baba rızası yoksa o işin sonu hayr olmuyor.
  • CAN BAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru yazmışsın tebrik ederim
  • davacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aferin!.. Bir tek onur gurur sende var!.. İyi halt ettin nasıl şimdi mutlu musun katil olmaktan, bir canı almaktan, kızını eşinden koparmaktan?.. Temizlendi mi namusun?..
    Cevapla
  • CAN BAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru yazmışsın tebrik ederim
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.