Gümüşhane

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın:

18:07 31 Ağustos 2015
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın:

"Gümüşhane Belediyesine AFAD'dan 1,5 milyon lira, Kültür ve Turizm Bakanlığından ise 150 bin lira kaynak aktarıldı"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediyesine Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) 1,5 milyon lira, Kültür ve Turizm Bakanlığından ise 150 bin lira kaynak aktarıldığını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, kentte geçen aylarda meydana gelen aşırı yağışa bağlı olarak zarar oluştuğunu anımsattı.

Zararın karşılanmasına ilişkin Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüşme yaptıklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Gümüşhane Belediyesine AFAD'dan 1,5 milyon lira, Kültür ve Turizm Bakanlığından ise 150 bin lira kaynak aktarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ise katı atık ve arıtma için 1 milyon lira kaynak talep edilmiştir. Şehrimizdeki tüm köylerimiz ve belediyelerimizde olduğu gibi, il belediyemizin de ihtiyaçlarını adım adım karşılıyoruz. İlimize verdikleri desteklerden dolayı sayın bakanlarımıza ve AFAD Başkanımıza Gümüşhane halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Bu yatırımların ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.