Gümüşhane

Gümüşhane Valisi Yavuz:

17:55 10 Mayıs 2016
Gümüşhane Valisi Yavuz:

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, "Son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarına karşı devlet ve millet olarak birlikte hareket ederek, mücadelemizi devam ettireceğiz." dedi.

Yavuz, şehir merkezindeki tarihi bir konakta düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde Kürtün ilçesinde baraj bölgesinde meydana gelen terör olayında bir kişinin şehit olduğunu anımsatarak, "Savunmasız masum bir vatandaşımız katledildi, milletimizin başı sağ olsun. Bu olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Devamında da Giresun'da bir astsubayımız şehit oldu. Bölgede bir tehdit olayı var. Tedbirler alınıyor ancak bazen de bu tür alçakça, haince bir hadise meydana gelebiliyor." değerlendirmesinde bulundu.

"Son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarına karşı devlet ve millet olarak birlikte hareket ederek mücadelemizi devam ettireceğiz." ifadesini kullanan Yavuz, konuşmasına şöyle devam etti:

"Her kurum kendi alanında tedbirini aldı. Vatandaşlarımız da bilinçli, sabırlı ve metanetli davranıyor. Halkımızın güvenlik güçlerimize güvenmesi şart. İnşallah bu tür olaylar bir daha tezahür etmeyecektir. Jandarmamız, polisimiz her türü tedbirleri almaktadır. Devletimizin kararlı duruşuyla bu sıkıntının da üstesinde geleceğiz. Ülkemiz son 35 yıldır bu sıkıntıyı yaşamakta. Bu konuda hiç geri adım atılmadı, mücadeleye devam. Milli imkanlarımızla daha kararlı mücadele ediyoruz. Devletimizin tüm kurumlarının bununla ilgili mücadelesi devam ediyor."

Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar da hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.