Gümüşhane

"Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması" finali yapıldı

11:18 21 Şubat 2017
"Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması" finali yapıldı

Gümüşhane Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise öğrencileri ile İl Milli Eğitim çalışanları arası düzenlenen "Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması" finali yapıldı.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan yarışmanın jüri üyeliğini müzik öğretmenleri Oğuzhan Çakır, Oytun Eleman, Özge Özbek ve Ebru Örkmen yaptı.

Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması'nda, ortaokul kategorisinde 5 öğrenci, lise kategorisinde 5 öğrenci ve çalışanlar kategorisinde 3 kişi sahneye çıkarak performanslarını sergiledi.

Ortaokul kategorisinde Esranur Yaşar birinci, Ebrar Ölmez ikinci, Hakan Demirci üçüncü olurken, lise kategorisinde Selin Alkan birinci, Utkucan Demirel ikinci, Doğukan Aydın üçüncü oldu.

Milli Eğitim personeli kategorisinde ise Yaşar Şahin birinci, İlhan Demet ikinci, Zikri Mevlana ise üçüncü oldu.

Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması, halk oyunları gösterisi ve yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Yarışmayı, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.