Gümüşhane

Yaşlılar Haftası

19:40 21 Mart 2017
Yaşlılar Haftası

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çimen, mesajında, millet olarak yaşlılara hürmet ve sevgi besleyen, onlara hizmet etmeyi erdem sayan bir geleneğin mensubu olduklarını aktararak, "Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, bütün yaşlılarımıza sağlıklı, uzun ömürler diliyorum." ifadesini kullandı.

Yediden yetmişe tüm vatandaşların güvenliğini, refahını, huzurunu temin etmek için çalıştıklarını vurgulayan Çimen, şunları kaydetti:

"Her insan, beşikten mezara kadar, ömrünün her döneminde sevgiye, saygıya, ilgiye ve insanca yaşama hakkına sahiptir. Millet olarak bizler ne mutlu ki, yaşlılarımıza hürmet etmeyi, sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin belleğidir. Onlar, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören, geçmişte elde ettikleri tecrübelerle, bilgi ve birikimlerle geleceğimize ışık tutan meşaleler gibidirler. Kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet, hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir. Bu düşüncelerle Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, bütün yaşlılarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.