Gümüşhane

Ramazan Bayramı'na doğru

10:56 23 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Memiş, mesajında, sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barış duygularının yüceldiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bayramların yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı önemli günler olduğunu hatırlattı.

Memiş, şunları kaydetti:

"Cennet vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendireceğimiz bu bayramın İslam coğrafyasına huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı yüce Allah’tan temenni ediyorum."

- Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,

Başkan Çimen, mesajda, bayramların insanların kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğuna işaret ederek, şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik bağlarımızı yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bu mübarek günler, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu vesileyle, aziz milletimizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bayramın tüm ülkemize ve İslam dünyasına huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.