Gümüşhane

Ramazan Bayramı'na doğru

13:37 23 Haziran 2017
Ramazan Bayramı'na doğru

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş ile AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Pektaş ve Akgül, ortaklaşa yayımladıkları mesajda, Ramazan ayını geride bırakırken birlik ve beraberlik içerisinde bayram sevincini yaşamanın bahtiyarlığı içinde oldukları vurgulandı.

"Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin en anlamlı göstergesi olan bayramlar; zengin ve köklü geleneksel değerlerimizi yaşatmak, kişiler arasındaki kırgınlıkları gidermek, dost ve akrabalar arasında beraberliği sağlamak gibi önemli hasletlerin yaşatılmasına vesile olan müstesna günlerdir." ifadesinin yer aldığı mesajda, şunlar kaydedildi:

"Ramazan ayında, hoşgörü, sabır, paylaşım, yardımlaşma ve dayanışma gibi kutsal değerlerin daha derinden hissedildiği ve yaşatıldığı, manevi iklimimizin tazelendiği önemli bir zaman dilimini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadık. Ramazanın ve bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin sadece bugünler ile sınırlı kalmamasını, hayatın her alanında toplumumuzu kuşatmasını temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bu mübarek günün bütün hanelere, gönüllere, İslam dünyasına ve insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini diliyoruz."


- Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, mesajında, Ramazan Bayramı’nın devlet, millet ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının perçinlendiği, insanların birbirlerine olan dargınlıklarını unuttukları özel ve anlamlı günler olduğunu hatırlattı.

Zeybek, "Bu duygular, gerek toplumsal huzurumuz, gerek bireysel mutluluğumuz gerekse de ülkemizin geleceği için değer taşımaktadır. Birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin, iyiliklerin ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bu vesile ile tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimizin ve değerli çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk, huzur dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.