Güvercin fiyatları da tavan yaptı

Kimileri için bir merak, kimileri için bir hobi, kimileri içinde bir hastalıktır güvercin beslemek. Fiyatı 1 YTL’den 30 bin YTL arasında değişen güvercinler tutkulusu için çok şey ifade ediyor.

Güvercin fiyatları da tavan yaptı
Güvercin fiyatları da tavan yaptı
GİRİŞ 30.06.2005 14:01 GÜNCELLEME 30.06.2005 14:01
MURAT ALTUNÖZ'ün haberi

Sarı Keşmir, Balonlu, Siyah Macar, Dragon, Meleke, Hampsi, Savur, isimleri de kendileri gibi renkli olan güvercinler için kurulan pazar her zamanki gibi hareketli oluyor. Güvercin satıcıları en güzel güvercinlerini sergilerken alıcılarda güçleri yettiği kadarıyla müşteri oluyor. 1 YTL ile başlayan güvercinlerin fiyatları 30 bin YTL’ye kadar çıkıyor.
Kimi meraklısı ise bir güvercin için bir ev fiyatını gözden çıkarabiliyor.
Çocukluğundan beri güvercin beslediğini belirten Ramazan İnat, “Güvercin işini bir hobi olarak söylemek yanlış olur. Bu bir sevda işi bana göre. Bir kere tutuldun mu, bırakamazsınız. Türkiye’de en iyi güvercinlerin Şanlıurfa’da olduğu söylenir ama Türkiye’de en kaliteli güvercinler Antakya’dadır” dedi.
Güvercin fiyatlarının her insanın bütçesine göre uygun olduğunu belirten Ahmet Kartay, “Bende ilk olarak bu işe meraktan başladım. Ama şu anda iş dışında bütün günüm güvercinlerimle birlikte geçiyor. Fiyatı 50 kuruş olan güvercinde var, 30 YTL olan güvercinde var. Güvercini seven bir insan için paranın hiçbir önemi yok. İnsan bir güvercin için bir ev, bir araba fiyatını bile gözden çıkarabilir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi