Yıkımda silahlar konuştu: 2 yaralı

Ankara'nın Dikmen semtinde gecekondu yıkmaya gelen taşeron firma çalışanları ile halk tüfeklerle çatıştı. Savaş alanına dönen olay yerinde Cihan Haber Ajansı kameramanı Bilal Oflaz ile polis memuru Uğur Eroğlu yaralandı.

GİRİŞ 14.03.2013 15:52 GÜNCELLEME 14.03.2013 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaklaşık bir ay kadar önce yine aynı yere yıkıma gelen ekip ile bölgedeki halk arasında kavga çıkmış, yıkım ertelenmişti.

Bugün yine Dikmen'e gelen taşeron firma çalışanları, gecekondu bölgesinde oturanların direnişiyle karşılaştı. Halk, yıkımcıları havai fişek atıp, taş ve sopa ile saldırarak engellemeye çalıştı.
Yıkım görevlileri de beraberlerinde getirdikleri pompalı tüfeklerle, kendilerine saldıranlara rast gele ateş etmeye başladı. Gecekonduda oturanların da aynı şekilde tüfekle karşılık vermesi üzerine ortalık savaş alanına döndü. Sağa sola ateş edilmesi sonucu seken saçmalar Cihan Haber Ajansı Kameramanı Bilal Oflaz ile polis memuru Uğur Eroğlu yaraladı. Yaralılar Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çene kemiği hasar gören Bilal Oflaz daha sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüfekler, taşlar ve sopaların konuştuğu yıkım gerginliği devam ediyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    gecekondu ? gündüz yıkılır. !. gecekondular milletimizin malına konmuş yapılardır vatandaş olarak hemen yıkılmalarını istiyorum .yetti artık ya !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler