Sierra'nın eşyaları denizde arandı

ABD'li turist Sarai Sierra'nın kaybolan tablet ile cep telefonunu, katil zanlısı Ziya T ifadesi doğrultusunda Sarayburnu'nda denizde arandı.

Sierra'nın eşyaları denizde arandı
Sierra'nın eşyaları denizde arandı
GİRİŞ 19.03.2013 12:37 GÜNCELLEME 19.03.2013 19:59

Deniz polisinin sudan çıkardığı bir cismin Sierra'nın tablet bilgisayarı olduğu iddia edildi ancak emniyet yetkilileri, aramalarda herhangi bir delilin bulanmadığını açıkladı. Sarayburnu sahilindeki aramalar sonlandırıldı.

Deniz Polisi, İstanbul'da öldürülen ABD'li turist Sarai Sierra'nın cep telefonu ve bilgisayarını bulmak için Sarayburnu'nda denizde arama yaptı. Denize giren iki dalgıç yaklaşık 1 saat süren aramaların ardından suyun içinden çıkardığı bir cismi botun içindeki polislere uzattılar. Bu cisim o an aramayı takip eden basın mensupları tarafından Sierra'nın tableti olarak algılansa da, emniyet yetkilileri aramalarda herhangi bir delilin bulunmadığını açıkladı.

ABD'li turist Sarai Sierra'nın katil zanlısı Ziya T. İtirafından sonra Sarayburnu sahilinde deniz polisinin deniz içinde başlayan aramalarını Cinayet masası ekipleri de yakından takip etti. Deniz polisi dalgıçları bir yandan denizin içinde tablet ile cep telefonunu ararken cinayet masası ekipleri de dışarıda bekledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'