Karla mücadele ekipleri YGS mesaisi yaptı

Bitlis'te gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilerin mağdur olmamaları için karla mücadele ekipleri yoğun çaba gösterdi.

Karla mücadele ekipleri YGS mesaisi yaptı
Karla mücadele ekipleri YGS mesaisi yaptı
GİRİŞ 24.03.2013 16:56 GÜNCELLEME 24.03.2013 16:56

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un talimatıyla geceli ve gündüzlü karla mücadele çalışması yürüten ekipler, köylerden sınava girmek üzere merkeze gelecek olan öğrencilerin mağdur olmaması için hummalı bir çalışma yürüttü.

Vali Veysel Yurdakul'un talimatıyla harekete geçen İl Özel İdaresi ve Karayolları İl Müdürlüğü ekipleri, gece boyunca yolları açık tutmaya çalıştı. Ekipler sabah saatlerinde de merkeze bağlı köy ve ilçelerdeki yolları ulaşıma açarak öğrencilerin sorunsuz şekilde sınav yerlerine ulaşmalarını sağladı.

Öğrencilerin sınava girerken sıkıntı yaşamamaları için Belediye, özel idare ve karayolları ile birlikte geceli gündüzlü karla mücadele çalışması yürüttüklerini belirten Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, ekiplerin başarılı çalışmasıyla öğrencilerin kardan dolayı sıkıntı yaşamadan sınav yerlerine ulaştıklarını belirtti.

Allah'ın izniyle sınav süresince her hangi bir sıkıntı yaşanmadığını kaydeden Vali Yurdakul, "İl merkezi ve ilçelerimizdeki öğrencilerimizin mağdur olmaması için ekiplerimiz canla başla çalıştı ve öğrencilerimizin kardan dolayı mağdur olmalarının önüne geçti. Tüm öğrencilerimiz sağlıklı şekilde sınav yerlerine ulaştı. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı. İnşallah tüm öğrencilerimiz sınavda iyi bir derece alır." diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!