Saatler yarın gece 1 saat ileri alınacak!

Gün ışığından daha fazla yararlanılması amacını taşıyan, saatlerin bir saat ileri alınması uygulaması 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Saatler yarın gece 1 saat ileri alınacak!
Saatler yarın gece 1 saat ileri alınacak!
GİRİŞ 29.03.2013 11:16 GÜNCELLEME 29.03.2013 15:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatlerin, 31 Mart 2013 Pazar günü saat 03.00'dan itibaren bir saat ileri alınması, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 04.00'dan itibaren de bir saat geri alınması kararlaştırıldı.

YORUMLAR 2
  • yorgun yorumcu 10 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. bu konu hakkında ilk defa akıllı bir yorum feyzullah beyden geldi. daha önce bütün yorumcular , hangi çağda yaşıyoruz böyle şeymi olur kaldırsınlar bu işi deyip durdular, bugün bütün avrupa ileri geri alıp duruyor. zaten öyle olmasaydı , herşeyi değiştirmeye çalışan bu hükümet emin olun bunu da kaldırırdı. ama yemedi. yani bu uygulama mecburidir. yada yarım saatliğine ileri yada geri alınıp bitirilebilir. başka türlü ya yazın doğu illerinde güneş 3 te doğar , ya da kışın batı illerinde güneş 9 da doğar. eee biz iskandinav ülkesimiyiz. bu psikolojiyi kaldıramayız.
    Cevapla
  • feyzullah okur 10 yıl önce Şikayet Et
    yarım saat. yav zırt pırt her sene şunu ileri geri alıp durmayın bir kere yarım saat ilerimi gerimi alcanız alın işlem tatmam olsun biz orta yolcuyuz kardesim, nerdeyse mehter gibi iki ileri bir geri bu ne ya bu cagda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!