Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hava sıcaklığı Batı kesimlerde 3 ila 5 derece artarken, Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacak. Bölge bölge hava durumu:

Hafta sonu hava nasıl olacak?
Hafta sonu hava nasıl olacak?
GİRİŞ 29.03.2013 11:36 GÜNCELLEME 29.03.2013 16:36

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin doğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklığın Batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle batılı, kuzey kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kısa süreli ve hafif yağmurlu.(13)

ANKARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(14)

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu. (22)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı.(22)

ANTALYA: Parçalı bulutlu.(22)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu hafif yağmurlu.(9)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu.(9)

VAN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu.(9)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(16)

BÖLGE BÖLGE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU HARİTALARI İÇİN TIKLAYINIZ

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı, akşam saatlerinden sonra bölge genelinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinde Kahramanmaraş ile Adana'nın kuzey ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Sivas, Kayseri ve Niğde çevrelerinin kısa süreli ve yerel yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak kuzeydoğusunda karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
IMF'den Türkiye açıklaması