Münevver Karabulut davasında gizli servet!

Kızları katledilen Karabulut Ailesi'nin, Garipoğlu Ailesi'ne açtığı 2 milyonluk tazminat davası için mal varlığı araştırılması yapıldı.

Münevver Karabulut davasında gizli servet!
Münevver Karabulut davasında gizli servet!
GİRİŞ 30.03.2013 10:14 GÜNCELLEME 30.03.2013 10:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hapiste olan anne Tülay Garipoğlu'na ait banka kasası açıldı. Kasadan 2 milyon TL'lik külçe altın ve mücevher çıktı.

Münevver Karabulut'un cesedi 3 Mart 2009'da Etiler'deki bir çöp konteynerinde bulundu. Başı bir gitar kutusunda, gövdesi bavul içerisindeydi. Hürriyet'in haberine göre; Münevver'in öldürülmesiyle ilgili sevgilisi Cem Garipoğlu, babası Mehmet Nida Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na dava açıldı. Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava sürerken, Münevver'in ailesi Garipoğlu Ailesi'ne 2 milyonluk manevi, 3 bin TL'lik de maddi tazminat davası açtı.

2 MİLYONLUK TAZMİNAT DAVASI

Manevi tazminatın 800'er bin TL'si anne ve babaya, 400 bin TL'si ise kardeşi Enver Karabulut için istenmişti. Tazminat davasına bakan Küçükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi karar için ceza davasının bitmesini bekledi. Ceza davası sonunda Cem Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu tutuklandı. Anne oğul tutuklanınca vasi tayin edilmesi gerektiği için dosya Küçükçekmece 5'inci Aile Mahkemesi'ne gönderildi.

BANKA KASASI AÇILDI

Mahkeme Cem, Mehmet Nida ve Tülay Makbule Garipoğlu'nun mal varlıklarının tespit edilmesi kararı aldı. Ancak Cem ve Tülay Makbule Garipoğlu cezaevindeydi.

 Mehmet Nida Garipoğlu da mal beyanında 10 bin TL maaşla çalıştığını, oturduğu eve 2 bin TL kira ödediğini başka da mal varlığı bulunmadığını söyledi.

Ancak Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü Tülay Makbule Garipoğlu'nun bir bankanın Bahçeşehir Şubesi'nde, adına kiralanmış bir kasası olduğunu tespit etti. İcra memurları ve avukatlar bankaya giderek kasayı açtırdı. Kasadan çıkan altın ve mücevherlere tedbir kararı konularak aynı şubedeki başka bir kasaya konuldu.

İcra Müdürlüğü ayrıca Mehmet Nida Garipoğlu ile ilgili mal soruşturması da yaptı. Mehmet Nida Garipoğlu'nun 2.5 milyon TL'lik şirket hissesi ve Arnavutköy'de 16 bin metrekarelik bir tarlaya yarı oranında hissedar olduğu tespit edildi. Mahkeme, Mehmet Nida Garipoğlu'nun eksik mal beyanında bulunduğu için ifadesine başvurdu. Mehmet Nida Garipoğlu ifadesinde, "15-16 yıl önce satın alınan tarladan samimi olarak haberim yoktu" dedi.

RÖPORTAJI ARAŞTIRILSIN

Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir mahkemeye başvurarak, "Sahibi olduğu hisse senetlerinin nominal değeri 2.5 milyon TL. Ayrıca gazete ropörtajında da 2 bin sigortalı işçi çalıştırdığını söylemiş. Araştırılsın" dedi. Mahkeme Mehmet Nida Garipoğlu hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

DAVADA SONA GELİNDİ

Mahkeme, Cem Garipoğlu ve Tülay Makbule Garipoğlu cezaevinde olduğu için kendilerine vasi atanmasını istedi. Cem Garipoğlu'nun vasisi babası Mehmet Nida Garipoğlu oldu. Tülay Makbule Garipoğlu'na ise henüz bir vasi atanmadı. Tazminat davası vasi atanması ve mal varlığı tespitinin ardından karara bağlanacak.

Kasadan 5 külçe altın çıktı

İcra memurları Tülay Makbule Garipoğlu'na ait banka kasasını açtırdıklarında şunları buldu:

5 külçe altın
Kutu içinde gerdanlık seti
Sarı ve beyaz renkli büyük taşlı beyaz gerdanlık
Chaprardi marka beyaz renkli saat
Taşlı hasır bilezik
15 parçalık küpe ve broş seti
İnci saatli kolye
6 yüzük
1 küpe
Channel marka 2 büyük 1 küçük bilezik
3 parça gerdanlık seti
3 bileklik
1 gerdanlık
4 çift küpe
İncili küpe
Pırlanta taşlı bileklik

YORUMLAR 7
  • Enes YGT 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar parayı kazanmak bile zor. garantilikazanc.tk 'da anlatılan %100 garantili yoldan bile bu kadar kazanılacağını düşünmüyorum. Lale Hanım'ın dediği gibi. Bunlar Yahudi. Paraları her şeyden kıymetlidir.
    Cevapla
  • lale gencer 10 yıl önce Şikayet Et
    Anne baba para konusunda haklı. Anne babanın gayesi para değil karşı tarafı acıtmak.O insanların canı hapise girmekten çok paraları gidince acır.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    anne babasi neredeydi diyenler ... kendinize bakin.... onun bunun hakkinda dedikodu giybet yapmayi cok sevdiginiz belli .... ama sunu unutmayin ... neyin giybetini yapiyorsaniz eninde sonunda size gelir ... ben coook gördüm .. onun ubunun kizini oglunun dedikodusunu yapip kötü gösterip zevk alanlari .. nemi oldu .. ister inanin ister inanmayin ... ya kendi cocuklari ayni duruma geldiler .. ya torunlari ... cocugunuzinda ayni duruma gelmesini istemiyorsaniz kötü konusmayi birakin.. dogruda olsa ulu orta konusmak olmaz-yakismaz.... üstelik sizin cocuklariniz sanki 5 vakit namazli .. kimseyle konusmayip kimseyle görüsmüyor saniyorsunuz herhalde .. kizin nerde ??? ayse de ders calismaya gitti ... bende yedimmmm :-) ... eli gözü az bucuk düzgün olup 20-22 yasinda ise ( genclerle calistigim icin biliyorum ) 99 % erkek-kiz arkadasi olmustur ...siz halen benim oglum kizim yapmaz hayali ile yasayin :-) hep karsi komsunun kizi - oglu yamuk zaten ;-)
    Cevapla
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    PARAYI SEN YÖNETİRSEN KRALSIN, PARA SENİ YÖNETİRSE KÖLESİN..... Parayı sen yönetmeyi becerebilirsen, Para senin köpeğin , kölen olur.O zaman o para sana zarar vermez. Parayı cebine koyarsan sana zarar vermez.Parayı kalbine ve aklına koyduğun zaman bunlar oluyor.Kesin hap çekmiştir, uyuşturucu kullanmıştır ondan bunlar olmuştur. Yoksa kıskanç adamın sevgilisi olmaz karısı olur.Kıskanç adam bara pavyona gitmez. Kıskanç adam , birini sevip kıskanırken başkaları ile hemde yarı çıplaklar ile işi olmaz. Para güçtür, bu gücü iyi yönetirsen KATRİLYON Doların olsun para sana zarar veremez. Ayrıcai parayı ne kadar ayaklarının altına alırsan o kadar yükselirsin.Para seni ezer altına alırsa er yada geç, iflas bayrağını çekersin.Bunlar gibi. Burada paranın hiçbir suçu yok. Burada suçlu olan kişiler.Hatta Münevverin ailesi.Zengin diye ne diye kızını , adamla her yere gönderiyon? Bende dönem dönem baya paralara sahip oldum.Halen sigara bile içmiyorum.İçki içmem.
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    biz bulamadık bir güzel sevgili. millet kesip parçalayıp çöplere atıyor. işte paranın hayatları ve ünvanları nasıl rezil edebildiğine bir örnek. Allah doğru yoldan ayırmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!