Şehit olan polislerden biri toprağa verildi

Şırnak'ın İdil ilçesinde, Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'a eşlik eden polis aracının tırla çarpışması sonucu şehit olan polislerden Serkan Ağca, memleketi Kozan ilçesinde toprağa verildi.

Şehit olan polislerden biri toprağa verildi
Şehit olan polislerden biri toprağa verildi
GİRİŞ 30.03.2013 14:22 GÜNCELLEME 30.03.2013 15:57

Yaralı olarak kaldırıldığı İdil Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Serkan Ağca'nın (25) cenazesi, Kozan Devlet Hastanesi morgundan alınarak meslektaşları ve yakınları tarafından Varsaklar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından şehir mezarlığına getirilen Ağca için Mezarlık Camisi'nde tören düzenlendi. Ağca'nın cenazesi daha sonra yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında Kozan Polis Şehitliği'ne defnedildi.

Baba Sezai ve anne Gülhan Ağca ile Trabzon'da uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenilen ağabey Ersin Ağca'nın cenaze töreni boyunca güçlükle ayakta durabildikleri gözlendi.

Bekar ve 3 yıllık polis memuru olduğunu öğrenilen Serkan Ağca'nın cenaze törenine Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celeboğlu, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Alsancak, Vali Yardımcısı Durmuş Gençer, Adana Jandarma Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, askeri yetkililer, emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor