İntikam için Emniyet'e saldırmışlar

Adana'da Yüreğir Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırının ardından intikam çıktı

İntikam için Emniyet'e saldırmışlar
İntikam için Emniyet'e saldırmışlar
GİRİŞ 01.04.2013 19:47 GÜNCELLEME 01.04.2013 19:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik olan ve 1 polis memurunun yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, ruhsatsız tabancayla yakalanan arkadaşlarının gözaltına alınmasına tepki için saldırıyı gerçekleştirdikleri anlaşıldı.

Merkez Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 29 Mart'ta saat 23.50'de motosikletli 2 kişinin pompalı tüfekli saldırısında 1 polis memuru hafif yaralandı. Saldırının ardından çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi; görgü tanıklarının bilgisine başvurdu. Saldırıyı Nebi Okatan'ın (22) gerçekleştirildi ve motosikleti de H.P.'nin (17) kullandığı belirlendi. Zanlıların eşkalini belirleyen ekipler, saldırıya uğrayan emniyet müdürlüğü binası yakınlarındaki 19 Mayıs Mahallesi'nde bazı evlere operasyon düzenledi. Olayla ilgili Nebi Okatan, H.P. ile birlikte Mehmet Sayın (18), Harun Kılınç (19), M.G. (17), F.A. (16) ve K.T. (16) gözaltına alındı. Zanlılardan 18 yaşından küçük olanlar işlem yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, Nebi Okatan, Mehmet Sayın ile Harun Kılıç, Cinayet Büro ekiplerince sorgulandı. Saldırıyı Nebi Okatan'ın gerçekleştirdiğini ileri süren Harun Kılıç'ın, "Olaydan 4 saat önce arkadaşımız Sinan Taşkıran ruhsatsız tabancayla gözaltına alınmış. Nebi, bizim yanımıza geldi çok öfkeliydi, 'Polise bunun hesabını soracağım' diyerek bir arkadaştan kaşkol, birinden motosiklet aldı. H.P ile birlikte de ayrıldılar. Sonra bu olayı duyduk" diye ifade verdiği öğrenildi.

Zanlılar, Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Kendilerini Harun Kılıç'ın ele verdiğini ileri süren Nebi Okatan, "Sen bizi nasıl satarsın. Bunun dışarı çıkması da var, kafanı kopartacağım" diyerek tehdit etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    nereye bu gidiş. nereye bu gidiş nereye dostlar bu çöküntü başı bozukluk nereye kadar yangın var ülkemde yangın için için yanar bizlerde bakarız.parklar bu gibi bozuk gençlerden geçilmiyor bu gençler kimden korkması gerekli veye kimi sevmesi gerekliki düzelsinler . okullarımız da maaşlı öğretmenlerimiz milli müdürlerimiz nasıl önlem almışlar ve almaktalar bu işe kafa yoruluyormu yada eski kokmuş uyumuş kayalarla yola devammı bu gençlerin elinde uyuşturucu silah bıçak vb şeyler hükümetimizin en önemli yatırımı buralara olmalı bence...okullarda insan yetişirse kazanırız .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!