PKK'nın elindeki bir isim daha teslim edilecek!

Hakkari'de 2 ay önce PKK'lılar tarafından kaçırılan geçici köy korucusu Esat Faruk'u teslim almak için Mazlum-Der ve İHD yöneticilerinden oluşan 4 kişilik heyet, Kuzey Irak'a gitti.

PKK'nın elindeki bir isim daha teslim edilecek!
PKK'nın elindeki bir isim daha teslim edilecek!
GİRİŞ 03.04.2013 12:34 GÜNCELLEME 03.04.2013 12:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakkari'de 2 ay önce Işık köyünde PKK'ıllar tarafından kaçırılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan geçici köy korucusu Esat Faruk'un ailesi Mazlum-Der ve İHD'ye başvurararak yardım istedi. Bunun üzerine Mazlum-Der Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Çoban, Mazlum-Der Hakkari Şube Başkanı Cengiz Şen, İnsan Hakları Derneği (İHD) Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut ve Hakkari Barosu Temsilcisi Avukat Erol Çalı'nın yer aldığı heyet, bugün sabah saatlerinde Habur sınır kapısından Kuzey Irak'a geçti.

İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut, "Köy korucusu Esat Faruk'u almak için gidiyoruz. Ailesi bize başvurdu. Bu başvuru üzerine bizler de Kuzey Irak'a gidip köy korucusunu teslim alacağız. Bir aksilik çıkmazsa yarın alacağız" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • rukiye polat 11 yıl önce Şikayet Et
    PKK' YA ÇÖZÜM. PKK' nın Komünist, Darwinist, Leninist, Marksist ideolojilerine karşı ekonomik, politik, askeri tedbirler tek başına etkili olmaz. Fikre karşı, fikri mücadele yapılması şarttır, buda anti Darwinist mücadele ile gerçekleşir ve Türk İslam Birliği idealinin gençliğe öğretilmesi gerekmektedir. Zaten Türk İslam Birliği gerçekleştiği zama PKK o büyük birliğin içerisinde yok olup bityecektir.
    Cevapla
  • melis 11 yıl önce Şikayet Et
    Karşılığında da Abdullah Öcalan İmralıdan salınacakmış...... Bu haber de yakında çıkarsa hiç şaşırmam. Eylülde meclis açıldığında, katillerle kuccaklaşan vekillere hesap soran hükümet mensuplar 4 ayda 180 derece dönüp kendileri resmen teröristlerle kucaklaşıyor....Nerdeyse öcalan serbest bırakılıp Türk-Suriye Kürdistan devletine özel vali ilan edilecek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak