Silivri'deki eylemciler camiye sığındı

Ergenekon davasında, sanıklara destek vermek için duruşma salonu önünde toplanan göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi.

GİRİŞ 08.04.2013 16:22 GÜNCELLEME 08.04.2013 17:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ergenekon davasında, sanıklara destek vermek için duruşma salonu önünde toplanan göstericiler ortalığı savaş alanına çevirdi. Jandarmadan kaçan göstericiler camiye sığınmak zorunda kaldı.

Ergenekon davasında, sanıklara destek vermek için çok sayıda kişi bugün Silivri'ye akın etti. Duruşma salonu önünde toplanan eylemciler, jandarmaya zor anlar yaşattı. Bariyerleri yıkıp duruşma salonuna girmek isteyen göstericilerle jandarma arasında arbede yaşandı. Jandarmadan kaçan göstericiler bir lojmandaki camiye kaçtı. Olayın tekrar yaşanmaması için caminin kapısı kilitlendi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Duruşma gerginlik nedeniyle 11 Nisan perşembe gününe ertelendi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • Abdullah 11 yıl önce Şikayet Et
    Ergenekoncular Cami de.. Hayırdır imana mı geldiler. Namzla araları hiç hoş değil ama, tebve etmek akıllarına geldi mi acaba?
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    ilk kez gördükleri.... bu yapıyı eminimki değişik bir mimarlık yapısı olarak yorumlamışlardır,hatta içinden bazıları bu evin ne büyük bir salonuda var demiştir sanırım,ama kınamıyoruz adam hiç girmemişki oraya neyse polisin sayesinde bir ilki yaşamış oldular bence emniyete teşekkür etmeleri gerek farklı bir kültür keşfettiler çünkü...
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    akıllı olun. Kime savaş açtığınızı bilin kimin kurallarını yok saydığınızı bilin ayalarınla gelmzesen yatarak gelirsin ,alışın alışın.Hic camiye gireceyiniz aklınıza gelirmiydi,Yalnız Bu kapı herkeza açık anlayın
    Cevapla
  • PUT DOLU MEYDANLARDA İBRAHİM OLMAK 11 yıl önce Şikayet Et
    İşte böyle!. Ebu Cehil de Kâbe'yi tavaf ediyordu...
    Cevapla
  • onur keskin 11 yıl önce Şikayet Et
    camii düşmanları camii'ye sığındılar. demekki camii düşmanlarını bile kabul edebiliyor. yeterki gelin Allahın rahmeti herkesi kucaklıyor. bir akıl edebilseler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı