Dicle Üniversitesi'nde olaylar çıktı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kameralar anbean kayıttaydı.

GİRİŞ 08.04.2013 16:24 GÜNCELLEME 09.04.2013 17:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde (DÜ) bir grup karşıt görüşlü öğrenci arasında çıkan taşlı, sopalı kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü.

Edinilen bilgilere göre, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İlahiyat fakültesinde bir etkinlik düzenleyen ve bunun bildirisini dağıtan öğrenciler, Mimarlık fakültesi kantininde karşıt görüşlü öğrencilerle henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, İlahiyat fakültesi öğrencileri ile kavga edenlerin Eğitim fakültesi öğrencileri oldukları öğrenilince polis, Eğitim fakültesini ablukaya aldı.

Polis gruplara tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ederken, eğitim fakültesinin camları kırıldı. Camları kırılan fakülte içerisinden öğrencilerin taş ve sopa atması üzerine polisler okul içerisine de biber gazı attı, daha sonra ise okulu tamamen boşalttı. Gazdan etkilenen bazı öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, çıkan kavgada 4 kişinin yaralandığı, bazı öğrencilerin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Mehmet Mustafa Zorlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Diyar-ı Bekir. Salih kardeşim, bu milletin başına ne facialar geldi de geçti. Bu da birgün geçer gider, unutulur.
    Cevapla
  • salih ayan 11 yıl önce Şikayet Et
    Bir D.bakirli olarak Utaniyorum. Guzelim sehiri ne hale getirdiler.inanin gozumde karardi.D.bakir asla duzelmeyecektir.
    Cevapla
  • cundullahi 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne Akp'si saçmalamayın...bilmeden sallıyorsunuz.... Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüsü gençler, afiş asmak isterken engel olmaya çalışan PKK/BDP lilerin saldırısına maruz kalmışlardır...İşte bu Zihniyetin Gerçek Yüzü bir kez daha Gözler önüne serilmiştir, peygambere ve dine olan hazımsızlıkları...
    Cevapla
  • selamet 11 yıl önce Şikayet Et
    Tarih tekerrürden ibarettir. Tabiki ahmaklar için. bir taraftan silivri , bir taraftan üniversiteler. Bu millet ne zaman makus talihini değiştirmeye yönelik adımlar attıysa her defasında içerdeki istemezükçüler kargaşa ve kaos ortamına başvurmuşlardır. Bu sefer bu makus talih inşallah değişecektir. Her türlü şer odaklarına karşı bu millet artık sahip olduğu manevi dinamiklerini kullanmaya başlamış kandaşlık değil kardeşlik yapmanın bizi geleceğe taşıyacağını görmüştür.
    Cevapla
  • YoZGATLIM 11 yıl önce Şikayet Et
    AKP'liler ve BDP'liler Catismislar. Kutludogum haftasini kutlamak istiyen AKP'lilere karsi olan BDP'liler saldirmislar...cok ilginc
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Süleyman Soylu sessizliğini bozdu! 3 isme tepki gösterdi