Haşhaş taşıyan Türk gemisine operasyon

Uluslararası sularda seyreden bir Türk gemisi, İtalyan narkotik birimlerince 1 ton haşhaş taşıdığı gerekçesiyle durduruldu.

Haşhaş taşıyan Türk gemisine operasyon
Haşhaş taşıyan Türk gemisine operasyon
GİRİŞ 14.04.2013 09:00 GÜNCELLEME 14.04.2013 09:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya'nın güneyindeki Lampedusa ile Malta adaları arasındaki uluslararası sularda seyreden bir Türk gemisi, İtalyan güvenlik ve narkotik birimlerince bir ton haşhaş taşıdığı gerekçesiyle durduruldu.

Libya ile Fas arasında gidip geldiği öğrenilen ve bir ton haşhaş taşıyan Türk gemisi ''Osman Hasretler''e bu sabah, Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nın da verdiği izinle İtalyan güvenlik ve narkotik birimlerince operasyon düzenlendi.

Gemide yapılan aramada bir ton haşhaş ele geçirilirken, geminin 5 kişilik mürettebatıyla akşam saatlerinde İtalyan mali polis ekiplerinin eşliğinde Sicilya'nın Pozzallo limanına yanaştırılacağı bildirildi.

Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nin de konuyu ve hukuki süreci yakından takip ettiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    yetkileri kutluyorum. Aldığınız para helaall olsun ,tabi arkanızda dik duran başbakan ve ekibi var ,cumhuriyeti laikliği bahane edip çetelerle terörüstlerle,tefeci,ihale fesatçıları ,ergonokon,derin devletçiler,silivride varsa cezalarıın kesilmesini bekliyorlar,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!