Akil İnsanlar Heyeti'ne şok protesto

Akil İnsanlar Karadeniz Bölgesi Heyeti, Zonguldak'ta gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında bir grubun tepkisi ile karşılaştı.

GİRİŞ 16.04.2013 14:59 GÜNCELLEME 16.04.2013 15:47
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bunun üzerine heyet üyeleri, polis kordonunda araçlara bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.
Zonguldak'ta incelemelerini sürdüren Karadeniz Bölgesi Akil Adamlar Heyeti Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez ile sekreter Fatma Benli, üyeler Şemsi Bayraktar, Oral Çalışlar, Yıldıray Oğur ve Bendevi Palandöken, Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Heyet ardından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan Derya Akbıyık ile görüştü. Daha sonra Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek burada gazeteciler ve dernek üyeleri ile bir araya gelen heyet, gazetecilerle görüş alışverişinde bulundu. Heyet üyelerine buradan ayrıldıkları sıra ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Aralarında Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Baceoğlu ve Türk Eğitim Sen İl başkanı Şahin Ören'in de bulunduğu bazı vatandaşlar, heyet üyelerine tepki gösterdi. Bendevi Palandöken, kendisinin verdiği Selam'ı almadıklarını söyleyen grubun arasında kaldı. Polis, heyeti makam araçlarına bindirerek Dedeman Otel'e götürdü.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 19
  • Bozok Han 10 yıl önce Şikayet Et
    Kucakla.... Bebek katili ile kucaklaşmaya hevesli olan aklıevvellerle zamanı geldiğinde Türk milleti kucaklaşacak.Ah o gün bir gelse...
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    millet diyorki...katil katildir. katili sevenler kucaklasın...biz sevmiyoruz
    Cevapla
  • Bozok Han 10 yıl önce Şikayet Et
    Patates,soğan.... Patates soğan karşılığında oylarını satanlar Türk bayrağından rahatsız olmuş.
    Cevapla
  • Bozok Han 10 yıl önce Şikayet Et
    Köhnemiş.... Türk bayrağından ve Türk bayrağı taşıyanlardan rahatsız olan köhnemiş ırkçıların defteri elbet dürülecektir.Haberiniz ola...
    Cevapla
  • Bozok Han 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Haklı'ya.... Türk bayrağını eline alıp sokağa çıkan gençlerin tutuklanması çok hoşunuza gitmiş.Peki PKK bayrağını eline alıp sokağa çıkan kürt milliyetçilerine ne diyorsun?Hiç bir şey demezsin çünkü sende açıkça Kürtçülük,Kürt milliyetçiliği,kafatasçılık ve ırkçılık yapıyorsun.Sende Kürt milliyetçisisin asla aksini inkar etme ,en başından beri Türk ırkını aşağılıyorsun.Ama unutma Türkler hiç bir zaman ihaneti ve hainleri unutmaz,unutmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması