Çalışanlar görevi başında

Sağlık Bakanlığı, sağlık kuruluşlarında iş bırakma eylemi yapılacağından "sağlıkta grev var, doktora gitmeyin" başlıklı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, çalışanların görevlerini sürdürdüğünü bildirdi.

Çalışanlar görevi başında
Çalışanlar görevi başında
GİRİŞ 17.04.2013 10:47 GÜNCELLEME 17.04.2013 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında bugün tüm sağlık kuruluşlarında iş bırakma eylemi yapılacağı ve doktorların hasta muayene etmeyeceği şeklinde haberlerin yer aldığı belirtildi. Sağlık personelinin, vatandaşların sağlığını korumayı ilke edindiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Personelimiz, yaşam hakkının kutsallığını savunarak, zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini yerine getirmektedir.

Bu sebeple medyada 'bugün hasta olmayın', 'sağlıkta grev var, doktora gitmeyin' başlıkları ile duyurulan haberler gerçeği yansıtmamakta, fedakar sağlık çalışanlarımız dün olduğu gibi bugün de görevlerini sürdürmektedir.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • abdulkerim fidan 11 yıl önce Şikayet Et
    yaptıkları cok ayıptır. ozaman polislerimizde grev yapsın askerlerimizde grev yapsın başbakanda grev yapsın herkes grev yapsın kimse kimseye bakmasın hastalar bi yandan ölüler bi yandan olaylar bi yandan öyle gitsin olurmu..
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    bu meslekler elit yaşar şartı var. Doktor,paşa,kamuda genel müdür,vekiller,vs,vs en çok şikayet edende bunlar ozanaman başka meslekmi yoktu demezlermi,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun