"Bacaklarımı verdim, kollarımı da veririm"

Batman'da, terör örgütü PKK'nın yerleştirdiği mayının patlaması sonucu iki bacağını kaybeden 4 çocuk babası Murat Tutuman, barışın gelmesi için iki kolunu feda etmeye hazır olduğunu söyledi.

"Bacaklarımı verdim, kollarımı da veririm"
"Bacaklarımı verdim, kollarımı da veririm"
GİRİŞ 20.04.2013 16:16 GÜNCELLEME 20.04.2013 16:16

39 yaşındaki Murat Tutuman, Batman'ın Sason ilçesinde 1996 yılında vatani görevini yaptığı sırada ilçeye bağlı Zorlu Çayı mevkiinde arama tarama faaliyetleri yürütürken PKK tarafından araziye döşenen mayının patlaması sonucu iki bacağını kaybetti. 17 yıldır iki bacağında protez ile yaşayan Tutuman, kimseye kinli olmadığını kaydederek, "Yeter ki barış gelsin iki bacağımı verdim iki kolumu da vermeye hazırım" dedi. Hükümetin girişimleri ile başlayan barış sürecine destek verdiğini belirten Tutuman, "Barışı çıkartana çok teşekkür ediyorum.

Vatan cennetinin kana bulanmasını istemiyoruz. Hepimiz kardeşiz. Televizyonlarda gazi veya şehit gördüğüm zaman o gece uyuyamıyorum. Kimse sakat kalmasın, kimse ölmesin istiyorum. Çözüm sürecini çıkartan Başbakan'a çok teşekkür ediyorum. Barış güzel bir şeydir. Bu vatan için bacaklarımı verdim gerekirse kollarımı da vermeye hazırım. Kimsenin bu acıları çekmesini istemiyorum. Kimseye kinli değilim Allah'ın bir takdiridir bu, vatan uğruna ayaklarımı verdim gerekirse canımı da veririm yeter ki bu barış sağlansın" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!