Atatürk posteri yanlışlıkla ters asıldı

Kocaeli'den dün bayram nedeniyle Ticaret Odası binasına asılan Atatürk posterinin ters görüntüsü vatandaşların tepkisine yol açtı. Görevlinin dikkatsizliği sonucu ters asıldığı belirtilen poster, kısa süre sonra düzeltildi.

Atatürk posteri yanlışlıkla ters asıldı
Atatürk posteri yanlışlıkla ters asıldı
GİRİŞ 24.04.2013 14:20 GÜNCELLEME 24.04.2013 14:34
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gebze Ticaret Odası binasına büyük bir Türk Bayrağı ile Atatürk'ün posteri asıldı. Ancak ters asılan poster vatandaşlar tarafından fark edilerek fotoğraflandı. Oda yetkililerinin bilgilendirilmesi üzerine poster düzeltildi.

Görevlinin bir anlık dikkatsizliği sonucu olayın meydana geldiğini belirten Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, posterin büyük olması nedeniyle tekrar indirilip düzeltilmesinin zaman aldığını, bu süre içinde de vatandaşlar tarafından fotoğraflandığını söyledi. Çiler, "Bu olaya çok üzüldük. İstemeyerek büyük bir hata yapılmış. Hata farkedildiği andan itibaren hemen düzeltme yapıldı ancak bazı kişiler fotoğrafını çekmiş" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 50
  • siyahnur 10 yıl önce Şikayet Et
    bodur. körelmiş hissiyatının ihyası için istersen sen de biraz bahçivanlık yap. Belki sana da iyi gelir. Nasıl olsa bu memlekette şanlı ecdadına küfür etmek moda. kemalistler eder de ehli sünnet bayraktarlığı yapan bir devlete ehli sünnet düşmanları etmeden durur mu tabi ki durmaz.
    Cevapla
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    öfke , kin, nefret.....ve tüm bu duygularla bakan gözler...ve tüm bu duygularla çarpan kalpler..... sapla samanı, karıştırmanızdan daha doğal ne olabilir?kendinize bir iyilik yapıp sap ile samanı ayırmaya çalışınız.
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 10 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLIYI ÖVEYİM DERKEN...(KAŞ YAPAYIM D.ERKEN GÖZ ÇIKARMAK BU OLSA GEREK). kul adaleti ,ehil kölelik, kısır özgürlük....demişsin. Padişahın kulları, köleleri, hadım edilenler, cariyeler...hey gidi hey! Ne günlerdi onlar. Osmanlı hanedanı ve paşalar ne güzel saltanat sürerlerdi (sana ne faydası olduysa, ya da dedenin dedesine....). Bir yüz yıl sonra Esad için de baasçılar aynı şeyi mi söyleyecek acaba...Hey gidi esed oğulları hey......
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 10 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRK'Ü SEVMEYENLER BU KADAR GERİ ZEKALI DEĞİL BEYLER BAYANLAR.... Kemalist değilim. Bir kaç uygulaması dışında Mustafa Kemal'in görüşlerine, uygulamalarına katılmıyorum. Saltanatı kaldırınca demokrasiyi getirseydi, ideolojik davranmasaydı muhtemelen o zaman ona bakışım farklı olurdu (kimse bana o zamanın şartları vs. diye nutuk çekmesin). Atatürk'e karşı çıkmak Taha Akyol gibi " Ama hangi Atatürk" gibi kitaplar yazmak oradaki fikirleri savunmaktır. Yoksa bir beceriksizin posteri ters asması hiç bir şey ifade etmez. Ayrıca gördüğünüz gibi Allah'ın kulu insan Atatürk'ün her yanlışını eleştirebiliyorum. Ve herkes eleştirebiliyor. Saman altında bilmem ne aramayın.
    Cevapla
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    hala Osmanlıyı kötüleyenlere..... kul adaleti ,ehil kölelik, kısır özgürlük , basit bayat hayatlar sizlerin olsun demekten başka çarem kalmıyor malesef.bize de özetle osmanlı asaletini, şerefini çok görmezsiniz artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası