Akil İnsan Orhan Baba transfer oldu!

Karadeniz heyetinde yer alan Orhan Gencebay, il ziyaretlerine katılamadığı için eleştirilmişti. Gencebay, sağlık sorunları sebebiyle Marmara heyetine trasfer oldu.

Akil İnsan Orhan Baba transfer oldu!
Akil İnsan Orhan Baba transfer oldu!
GİRİŞ 27.04.2013 12:14 GÜNCELLEME 27.04.2013 12:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Toplantılara ve seminerlere katılmadığı için özellikle sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutulan Gencebay, şöyle dedi: "Ritim bozukluğu sorunu yaşıyorum. Doktorlarım risk taşıdığını söyleyip, Karadeniz'e gitmemi yasakladı. Rahatsızlığım akil heyetine seçilmekten üç günce başlayan bir durumdu. Bakanımıza da bu durumdayken 'Karadeniz'e gidemem' dedim. Dün kendisiyle yine haberleştik. 'Yakın yere beni verin' dedim. Bakanımızda İstanbul'daki heyette geziler yapabileceğimi söyledi. Gazetelerde çıkan tepkilerden kaçtığım haberleri katiyen yalan."

BİR ÇOK GEZİYE KATILMAMIŞTI

Akil İnsanlar Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencabay'ın yapılan eleştiriler ve protestoların ardından sağlık sorunlarını da dikkate alarak görevinden affını isteyeceği konuşuluyor. Gencebay, sık sık protestolarla karşılaşan heyetin, Karadeniz bölgesindeki bir çok gezisine de katılmamıştı.

Karadeniz heyetinde yer alan sanatçı Orhan Gencebay'ın Star TV'deki popstar yarışmasında jüri üyeliğine devam edip, Akil İnsanlar toplantılarına ise katılmaması, komisyon üyelerince de eleştirliyor. Akil İnsanlar Karadeniz Grubu, gittikleri illerde, heyette neden Gencebay'ın olmadığı soruları ile de karşılaşıyor.

''DOKTORLARIM DA İSTEMİYOR''

Gencebay'ın ise yakın çevresine ''Haksız eleştirilere uğradım. Çok kırıldım. Akil İnsanlar itibarsızlaştırılmak isteniyor. Oysa ben bu görevi barış için tereddetsüz kabul ettim. 50 yıldır neysem oyum. Zaten sağlık sorunlarım var. Kalbimde ritim sorunu önemli bir düzeyde. Baypass ameliyatı olmuştum. Doktorlarım da seyahat etmemi istemiyor'' dedi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 8
  • NİYAZİ KARACA 10 yıl önce Şikayet Et
    sürece ve akillere karşı olanlara soruyorum, terörü bitirmek için bana bir tek öneri gösterin. topla tüfekle uçakla silah olarak neyimiz varsa saldıralım. hepimiz biliyoruz ve gördük silahla bu işi 35 yıldan beri çözemedik. hatta üç beş çapulcu ile başladılar devletlerin baş edemeyeceği kadar büyüdüler. çok sayıda devletin desteğini de arkalarına aldılar. peki soruyorum şehitler gelmeye, devlete zarar vermeye devam mı etsinler.
    Cevapla
  • ESİN YALNIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    beni de hakkariye atayın. sayın başbakanım. sözleşmeliye bile razıyım. valla turp gibiyim :)
    Cevapla
  • Erdoğan Metin 10 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış Başlangıç doğru sonuç getirmez,. Doğru bir başlangıç ancak doğru sonuç getirir. Burada en doğru olan en hak sahibi olan şehit ailelerine hepsine sorulmak kaydı ile bir harekette bulunulması idi. Ancak bu doğru sonuç getirirdi, çoğunluğun vermiş olduğu karar ile hareket edilmeli idi.
    Cevapla
  • Erdoğan Metin 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Yılmaz Hakan Haklı. Sizlere ve yorumlarınıza sataşmıyorum ve szide sadece fikirlerinizi belirtseniz daha açıklayıcı olurdu ve eğer beğenilirse örnek alınır. Hiç kimsenin ne kanı nede başka bir şeyi üzerinden pirim yapacak adi bir kişilikte değilim ve sadece bu konuda çok basit ama yürek dolusu bir fikir beyan ettim ve gidişattan umutlu olmadığımı belirttim, sayın editör neden kişisel olarak aşığılanmama izin veriyorsunuz?
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    akil adamlara destek. bu millet çok çabuk galeyana geliyor merak etmeyin kimse bölemez. bölsede yedirmezler zehir zıkkım olur. herkez bunun farkında. o halde kimse bölünmekten bahsetmemeli. süreç genelden bakıldığında kürtler için. ama bu ülkenin vatandaşları olarak herşeyi konuşmaya hakları vardır. anlamadığım ise şu 30+ yıldır teröre ne gerek vardı. anlaşılan o ki hükümetler bu süreci uzattıkça uzatmış. hatta 10+ yıldır akp de bu süreci uzatma meyilliydi. en sonunda sadece diyalogla çözülebilecek bir durumun bu ülkeye nasıl kanser gibi zarar verdiğini gördük. terör en çok kimlerin işine yaradı=(avrupa-rusya-iran-israil-suriye) en az kimin işine yaradı =(kürtlerin). peki şimdi bu süreçten kimler mutsuz=(israil-avrupa-iran-suriye-israil-mhp-chp). kimler mutlu=(kürtler). işte bu yüzden süreci destekliyorum. bu saydığım devletlerin teröre olan desteklerini ortaokul kitapları bile yazmıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı