Facia'ya ramak kala

Denizli'de sanayi tipi oksijen tüpü taşıyan kamyondaki tüpler devrilince, gaz sızmaya başladı.

Facia'ya ramak kala
Facia'ya ramak kala
GİRİŞ 27.04.2013 15:41 GÜNCELLEME 27.04.2013 15:41

Akaryakıt istasyonu yanında meydana gelen olayda, çevreye yoğun derecede gaz sızınca, itfaiye ekipleri herhangi bir patlamaya karşı güvenlik önlemi aldı.

Olay bugün saat 12.00 sıralarında Sümer Mahallesi Zeybek Kavşağı'nda meydana geldi. 45 yaşındaki Ertuğrul Şahin, 20 K 1970 plakalı kamyonu ile sanayi tipi oksijen tüpü taşırken, ani fren yapınca, kamyonun kasasında sabitlenmeden duran tüpler devrildi. Tüplerden biri devrildikten sonra yoğun şekilde gaz sızdırmaya başladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve polisler, güvenlik önlemi aldı. Olayın akaryakıt istasyonu yanında meydana gelmesi nedeniyle itfaiye ekipleri, geniş bir alanı güvenlik şeridiyle çevirdi. Yayaların ve araçların geçişini izin verilmedi. Güvenlik şeridini geçmek isteyen yayalar ise, itfaiye ekipleri tarafından uyarıldı. Akaryakıt istasyonu da boşaltıldı. İtfaiye ekipleri, tüpün içindeki gazın tamamen boşalmasını bekledi. Etrafı yoğun bir şekilde gaz kokusu sardı. Oksijen gazının tamamen boşalmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Kamyon şoförü Ertuğrul Şahin, kriko yardımıyla devrilen oksijen tüplerini düzeltmesinin ardından yoluna devam etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!