Ahmet Özhan, SKY Tower Hotel'de sahne aldı

Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını “Kaptan-ı Derya'nın Yıldız Geceleri” adı altında düzenlediği programla müşterileri ile buluşturan Sky Tower Hotel, son olarak Ahmet Özhan konserine ev sahipliği yaptı.

Ahmet Özhan, SKY Tower Hotel'de sahne aldı
Ahmet Özhan, SKY Tower Hotel'de sahne aldı
GİRİŞ 29.04.2013 14:36 GÜNCELLEME 29.04.2013 14:36

29 Nisan 2013 İstanbul, Mavi ile yeşilin buluştuğu, Karadeniz Bölgesi'nin gözde turizm merkezlerinden Düzce Akçakoca'da hizmete giren Sky Tower Hotel, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını “Kaptan-ı Derya'nın Yıldız Geceleri” adı altında düzenlediği programla müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ahmet Özhan konserine ev sahipliği yapan otelde, sanatçının sevenleri keyifli saatler geçirdi.

Sky Tower Hotel balo salonunda düzenlenen konserde müşteriler ve Akçakocalı müzikseverlere Türk Sanat Müziği'nin eşsiz parçalarını seslendiren Ahmet Özhan sevenlerine nostalji dolu bir gece yaşattı. Akçakoca'ya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Özhan, "Güzel ilçemize böyle bir otel kazandıranlara sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.

SKY Tower Hotel'de düzenlenen konsere Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Kaymakam Aykut Pekmez, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sky Tower Hotel'de “Kaptan-ı Derya'nın Yıldız Geceleri” etkinlikleri 4 Mayıs Emel Sayın konseri ile devam edecek.

Otel ile ilgili daha detaylı bilgiye www.skytowerhotel.com adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!