Başbakan helikopter pistini beğenmedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldiği Kızılcahamam'da pisti beğenmedi. Erdoğan, Kızılcahamam'a yeni bir helikopter pisti yapılmasını istedi.

Başbakan helikopter pistini beğenmedi
Başbakan helikopter pistini beğenmedi
GİRİŞ 29.04.2013 16:43 GÜNCELLEME 29.04.2013 16:41

Başbakan Erdoğan, bugün Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen "İl ve İlçe Başkanları Teşkilat İçi Eğitim Programı"na katıldı. Erdoğan, Kızılcahamam'a Oba helikopteriyle geldi.

Asya Termal Tesisleri'nde helikopter pisti bulunmadığı için Kızılcahamam Akasya Termal Tatil Köyü önünde bulunan Akasya Caddesi'ne inen Başbakan Recep Tayyip, burada Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit ve MHP'li Belediye Başkanı Coşkun Ünal ile AK Partili yetkililer tarafından karşılandı. Helikopterin indiği pisti beğenmeyen Erdoğan, Kızılcahamam'dan ayrılırken, Kaymayak Mustafa Çit'e, pistin Asya Terma Tesislerine uzak olduğunu söyleyerek, Asya'nın da önüne böyle bir helikopter pisti yapılmasını istedi. Erdoğan'ın, pistin, AK Parti kampının başlayacağı Cuma gününe kadar yetişmesini istediği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor