Askerler mayına bastı: 2 şehit

Haber7.com'un geçtiğimiz günlerde ''PKK'dan sonra en büyük ikinci tehlike olacak!'' başlığı ile yayınladığı haberde dikkat çektiği tehlike, Ağrı'da 2 askerin şehit olmasına neden oldu.

GİRİŞ 01.05.2013 18:01 GÜNCELLEME 02.05.2013 09:38
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası Bayraktepe mevkisinde daha önce döşenen mayının patlaması sonucu şehit sayısı 2'e yükseldi.

Bayraktepe mevkisinde devriye gezen jandarma erleri Mustafa Altan ile İbrahim Özkıdır, bastıkları mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak yaralı askerlerden Kahramanmaraşlı Mustafa Altan (20) kurtarılamayarak şehit oldu. Patlamada ağır yaralanan İbrahim Özkıdır ise, askeri helikopterle Erzurum'a sevk edildi. Erzurum'da Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınan Özkıdır da, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit asker İbrahim Özkıdır'ın cenazesinin yarın memleketi Adana'ya gönderileceği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 46
  • ibrahim utku 10 yıl önce Şikayet Et
    ACILIMIN ALTERNATIFINI VARMI DIYEN ARKADAS. Once sehidimize Allah rahmet, gazimizede acil sifalar ve ailelerinede sabir dilerim. Bir acilimdir yuruyor gidiyor, analar aglamasin deniyor, akan kan dursun deniyor, anketler yapiliyor % bilmem kac destek var deniyor, karsi olanlar kandan nemalanmakla suclaniyor, fasist deniyor, kafatasci deniyor da deniyor... Icinizden biri sadece birisi bana bu acilimin ne oldugunu soylesin. Sunun icin soruyorum, hani yarin Ermeniler gelip siz hazir acilmisken su Kars ve Agri'yi bir zahmet verebilir misiniz ya da Yunanli gelipte Istanbul'un iadesini rica edebilir miyiz derlerse kan akmasin, analar aglamasin mi diyecegiz ? Kisacasi sormak istedigim ben bu acilimin neyi kapsadigini bilmiyorum, siz cok iyi biliyora benziyorsunuz. Bana lutfen soyleyin neremizi ACIYORUZ ???
    Cevapla
  • HALİL İBRAHİM AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    AH LEVET BEY KARDEŞİM CÖZÜM ÖNERİSİ VARDA. Bunu cözecek zihniyet yok Amerikayı yeniden keşvetmeye lüzüm yok ABD ve AB yi devre dişı birakın BOB eş başkanlığından ayrıl kendi kardeşlerinizi alın yanınıza bakın bu kominist ermeni dönmeleri bir ay sonra yok olurlar ah levet bey kardeşim soylenecek çok söz varda kurbağa misalı ağzıma su doluyor.
    Cevapla
  • ahmet mardini 10 yıl önce Şikayet Et
    Yorumumu tam okumadan yorum yazan zavallı(lar).... Ben asker de döşemiş olabilir PKK da dedim.Yorumu oku ondan sonra yorum yaz.Gerçi okusan bile gözündeki gözlüklerle anca o kadarını görebilirsin.Daha önce görmedik mi komutanların döşettiği mayınlara basıp da şehit olan askerleri?
    Cevapla
  • selamet 10 yıl önce Şikayet Et
    Zeki Es (Tuğgeneral) gerçeği ile birlikte. O kadar karmaşık ilişkilerki ifadesi gerçekten zor olsada anlaşılması bakımından tek tasavvur edilen sonuç savaş olarak ortaya çıkıyor. Mayın polemiği üzerinden Pkk nın kullandığı pis bir tuzak olmakla birlikte önümüzde bir Zeki Es gerçeği olduğunuda unutmayın. 90 lı yılların özel harekatçıları derin mitçileri derin askerleri Pkk ilişkileri , siyaseten shp işçi partisi Pkk ilişkileri. Hepsini büyük açıdan bakıldığında kan ve gözyaşı ve üzerinden devşirilen oy , üzerinden yürütülen bölünme kaygısı. İlk defa bu karanlık pis savaş düzenine müslüman kimliğini doğrudan yansıtan bir anlayış farklı bir bakış açısıyla gidiyor. Ve ne kadar doğru olduğunu bu iki şehit kardeşimizin şehadetine verilen tepkilerden anlayabiliyoruz. Savaşın tarafı olanlar bu şehitlerimiz üzerinden oy devşirmeye çalışacakken sorunun bitmesini isteyenler ''inna lillahi ve inna ileyhi raciun'' diyeceklerdir.
    Cevapla
  • Levent Türkoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    halil ibrahim aydın peki öneriniz nedir?. Tamam açılım olmasın . Ama alternatif öneriniz var mı? 30 yıl boyunca silah yöntemi de denendi sonuç sıfır. Hep aynı sonucu veren çözümü uygulamak ahmaklıktır. Farklı bir öneriniz varsa söyleyin bilelim. Ama sırf gürültü olsun derdindeyseniz susun ortamın havasını bozmayın. Geçmişe bir bakın terörü sizin o çok övdüğünüz kişiler doğurdu. Tutturmuşsunuz bir laikliktir yok ulusalcılıktır. Milletin bu laflara karnı tok. 80 yıl boyunca yeteri kadar gördük yaptıklarınızı. Destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!