Mahmud Efendi'yi görmek için Çavuşbaşı'na akın

Mahmud Efendi'nin 'hanesinde cemaat üyelerini kabul edeceği' söylentisini duyan 40 binden fazla İsmailağa cemaati mensubu Çavuşbaşı'ndaki konutuna akın etti.

Mahmud Efendi'yi görmek için Çavuşbaşı'na akın
Mahmud Efendi'yi görmek için Çavuşbaşı'na akın
GİRİŞ 09.05.2013 13:30 GÜNCELLEME 09.05.2013 16:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mahmud Ustaosmanoğlu Hoca'nın sevenleri, ilan edilmemesine rağmen yayılan bir haberle Çavuşbaşı'ndaki konutun önünde toplanmaya başladı.

İstanbul'un her köşesinden bölgeye akın eden insanlar Kavacık'tan itibaren Çekmeköy'e kadar olan bölgede trafiği durma noktasına getirdi.

Çavuşbaşı'ndaki konuta ulaşmaya başarabilen yaklaşık 30 bin kişi Mahmud Efendi'nin balkondan kendilerini selamlaması sonrası dağıldı.

MarifetHaber.com

YORUMLAR 10
  • zehra 7 yıl önce Şikayet Et
    aradığımı kitaplarda bulamadım hocamızdan nasihatlar almam lazım?
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 10 yıl önce Şikayet Et
    volkan denen yorumcu.... mahmut efendi için sen birde memleketi olaan "trabzon"a geldiğindeki kalabalığı görücektin senin ve senin gibi düşünen zavallılar için sayı çok daha fazla idi seni baya bi daha üzecek gibiydi yani anlayacağın,of tan trabzona bütün yollar kapanmıştı,bunu şu cemaati bu cemaati yok bu değerli insan şu an dünya üzerinde "alimlerin alimi"sayılmıştır bunu senin gibi boş kafalar idrak edemez neyse rabbim sanada hidayet nasip eylesin diyelim....
    Cevapla
  • Batu 10 yıl önce Şikayet Et
    isimde kalmak. İyiliği emredip kötülükten menedenlerden olana ne mutlu. ama çok da göze çarpıyor ki hala cemaatçilik ve benimki daha iyi,ben doğru olan yerdeyim,doğru olanla beraberim lafları ve cemaati kullanarak kendine paye çıkarma anlamları içeren sözler kulakları tırmalıyor. Müceddidlik manevi bir vazife ve Allah ile Müceddid arasındaki vazifelendirmeden ibarettir. Mahmud Efendi Hocamın ve diğer gerçekten Allah için hizmet eden insanların başkaları tarafından herhangi bir manevi isimle isimlendirilmeye ihtiyacı yok kanaatindeyim. Bizlere düşen isimlerin değil icraatlerin üzerinde yoğunlaşmak ve helmin mezid ufku ile mevcut durumdan daha da fazlasının nasıl gerçekleşebileceğini hep beraber gerek şahıs gerek cemaat bazında omuz omuza birlik üzere araştırmaktır. Allah hiçbirimizi ehli sünnet vel cemaat yolundan uzaklaştırmasın.
    Cevapla
  • ihvan ismailağa 10 yıl önce Şikayet Et
    MAHMUD EFENDİ'NİN ESERLERİ (Kitapları). Esselamu aleykum Kardeşlerim , mahmud efendi hazretlerinin kitaplarını AHISKA YAYINEVİ'NDEN Bulabilir ayrıca bütün haberlerini marifet derneğinin yayını olan MARİFET DERGİDEN Takip edebilirsiniz VESSELAM
    Cevapla
  • osman sakrak 10 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. sy Mustafa Mersin beyefendi sy Volkan beyefendiye okadar güzel tepki vermişsinizki üslubunuz tam cemaatin istediği tarza uygun olmuş herhalde bravo size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak