Cemil Çiçek'ten anneler günü mesajı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, birlik ve beraberlik içinde, terör, kin ve düşmanlık olmadan, sevgi ve saygıyla yaşamanın en temel arzuları olduğunu bildirdi.

Cemil Çiçek'ten anneler günü mesajı
Cemil Çiçek'ten anneler günü mesajı
GİRİŞ 11.05.2013 11:07 GÜNCELLEME 11.05.2013 11:07

Çiçek, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin, sevginin ve şefkatin timsalleri olduğunu ve insanı sevmeyi, ona saygı göstermeyi, iyiliği, yardımseverliği ve birçok insani meziyeti annelerin öğrettiğini ifade etti.

Annelerin ihmal edilmesinin, unutulmasının, köşelerinde yalnız ve bir başlarına bırakılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Çiçek, günümüzde insanların birbirlerinden uzak yaşamalarından dolayı anne ve babaların ihmal edildiğine, onlara karşı sevgi ve saygının tam gösterilemediğine değindi.

Bu durumun anne ve babaları üzdüğünü, yüreklerini sızlattığını kaydedin Çiçek, şöyle devam etti:

"Annelerimizin mutlu olması, incinmemesi ve gözlerinin yaşlı olmaması en temel arzumuzdur. Sadece Anneler Günü'nde değil, yılın her gününde annelerimizi hatırlamamız gerektiğini düşünüyorum. Aile kültürümüz ve geleneklerimiz içinde büyüklerimizin büyük saygınlığı ve değeri bulunmaktadır. Bu geleneklerin bozulmadan devamını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını temenni ediyorum. Anneler Günü'nün annelerimizi hatırlamamıza, onlara sevgimizi ve saygımızı göstermemize vesile olmasını diliyorum. Ülkemizde birlik ve beraberlik içinde, terör, kin ve düşmanlık olmadan, sevgi ve saygıyla yaşamak en temel arzumuzdur. Anneler Günü'nün birlik ve beraberliğimize, huzur ve kardeşliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum. Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerimize saygılarımı sunuyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!