Zekeriya Beyaz yine ortalığı karıştırdı!

Akil İnsanlar Marmara Bölge Heyeti'nin katılımıyla Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen “Çözüm Süreci” toplantısına Prof. Dr. Zekeriya Beyaz da katıldı. Prof.Dr. Zekeriya Beyaz'ın tek sözü ortamı germeye yetti.

Zekeriya Beyaz yine ortalığı karıştırdı!
Zekeriya Beyaz yine ortalığı karıştırdı!
GİRİŞ 13.05.2013 07:30 GÜNCELLEME 13.05.2013 14:26
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Toplantıda ilk olarak Akil İnsanlar Marmara Bölge Heyeti'nden Genel Sekreter Yakup Levent Korkut ve yazar Mustafa Armağan katılımcılara çözüm sürecine ilişkin bilgi verdi. Konuşmalarını tamamlayan heyet üyeleri, daha sonra katılımcılara söz verdi.

İlk sözü Prof. Dr. Zekeriya Beyaz aldı. Beyaz, konuşmasında barış sürecinde yeteri kadar uzman insanların olmadığını dile getirmesi üzerine salondakiler tarafından protesto edildi.

Katılımcılardan bazıları, "Bize hakaret ediyorsunuz. Burada bir adaletsizlik var. Lütfen salonu terk edin" diyerek tepki gösterdi. Kısa sürede büyüyen tartışma bir süre sonra yatıştırıldı. Zekeriya Beyaz salondan ayrılmazken, toplantı kaldığı yerden ara ara tartışmalarla devam etti.

YORUMLAR 29
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Zekeriyye Beyaz İlahiyatçının kralı. Bazı yorumcular feryad figan ediyor, aman Zekeriya Beyaz ilhaiyatçı değildir diye. Sanki diğerleri Beyazdan daha iyi. Allahın gaybı bilemediğini iddia eden ilahiyatçı mı dersin, Hadisleri inkar eden ilahiyatçı mı dersin, Kuranda 150-200 ayet geçerli olmaz diyen ilahiyatçı mı dersin...Gırla ilahiyatçı kaynıyor. Zaten ilahiyatçı demek; din ile ilgili meseleleri Avrupanın dinsiz imansız filozofların varsayımlarından alan kişi demektir. Bu eğitimden de Zekeriya Beyaz çıkar başka bir şey beklemek saflık olur.
    Cevapla
  • MESUT SERİN 10 yıl önce Şikayet Et
    3 BEYAZ CANDAN . zEkeriya bEyaz, imandan eder.
    Cevapla
  • hafız 10 yıl önce Şikayet Et
    üç beyazdan..... uzak durmak gerekir..dördüncüsü de zekariya 'BEYAZ' (en tehlikelisi galiba)
    Cevapla
  • nizamettin yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    NE İLAHİYATÇISI?. Arkadaşlar lütfen! Bu zatı kaale alıp yorum yapmak istediğinizde (tekrar rica ediyorum lütfen) ilahiyatçı gibi vasıflar aramayın. Çünki; akademik kariyeri SOSYOLOJİ üzerine.
    Cevapla
  • karaşahin 10 yıl önce Şikayet Et
    nail sivri. Arkadaş ne yaptın :) Allah çok iyi hocaların eline düşürsün. Bize düzgün nesiller lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'