Cephanelik gibi ev baskını

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde E.K.'nin ev ve işyerine yapılan baskında 1 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek, 3 av tüfeği ve 2 tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Cephanelik gibi ev baskını
Cephanelik gibi ev baskını
GİRİŞ 13.05.2013 18:28 GÜNCELLEME 13.05.2013 18:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eğirdir'de bir evde uzun namlulu tüfek bulunduğu ihbarı üzerine emniyet ekipleri, bugün öğle saatlerinde E.K.'nin ev ve işyerine eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan aramalarda, tamamı ruhsatsız olduğu belirlenen 1 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek, 3 av tüfeği, 2 tabanca ile 135 kalaşnikof mermisi, 155 av tüfeği fişeğinin yanı sıra, çeşitli silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Evde, Seyhan E. adına düzenlenmiş bir nüfus cüzdanı bulan polis, aramada ayrıca avlanması yasak olan boynuzlu yaban keçisi kafası da ele geçirdi. Gözaltına alınan E.K., sorgulanmak üzere Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • seyit sari 10 yıl önce Şikayet Et
    .... anadoluda evlerin % 80 nin de bu silahlar cikar bence.kalasnikof %10
    Cevapla
  • Ebu Talha El-Kürdi 10 yıl önce Şikayet Et
    silah. her evde en az bu kadar silah olacak.ama insan öldürmenin cezasıda kısas olacak.islama göre silah bulundurmak caizdir.kötü bir şey olsaydı islam yasaklardı.emin olun şaşırılacak derecede az adam öldürme suçu işlenirdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!