5 yaşındaki Umut 4 kişiye umut oldu

Antalya'da trafik kazası sonrasında yoğun bakımdaki hayat mücadelesini kaybeden 5 yaşındaki çocuğun organları 4 kişiye umut oldu.

5 yaşındaki Umut 4 kişiye umut oldu
5 yaşındaki Umut 4 kişiye umut oldu
GİRİŞ 17.05.2013 16:15 GÜNCELLEME 17.05.2013 16:15

Kaza, 4 Mayıs 2013 tarihinde Kepez ilçesi Yeni Mahalle 2609 Sokak girişi Sakarya Bulvarı'nda meydana geldi. İ.Ö. idaresindeki 06 S 5847 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Otomobil, bu sırada kaldırımda annesi Sibel Yücel'le birlikte yürüyen Umut Yücel'e (5), çarptı. Kazada anne Yücel hafif yaralanırken, küçük Umut, ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede 11 gün yoğun bakımda kalan küçük Umut, hayat mücadelesi kaybetti. Küçük Umut'un cenazesi hastane morgundan alınarak Uncalı Kent Mezarlığı'na defnedildi. Acılı baba Ömer Yücel, oğlunun arkasından uzun süre gözyaşı döktü.

Öte yandan, Umut Yücel'in organları ailesi tarafından bağışlandı. Umut'un 2 böbreği, kalbi ve karaciğeri başarılı bir operasyonla alındı. Umut'un böbreklerinden biri ve kalbi Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne, karaciğeri de İstanbul Şişli Memorial Hastanesi'ndeki bir hastaya nakledilmek üzere gönderildi. Umut'un bir böbreği de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 11 yaşındaki Kübra Dikme'ye nakledildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı