Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı

Erciyes Üniversitesine (ERÜ) katkıda bulunan iş adamları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den hayırseverlik madalyası aldı

Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı
Abdullah Gül hayırseverlere madalya taktı
GİRİŞ 18.05.2013 15:28 GÜNCELLEME 18.05.2013 15:28

Gül, ERÜ Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen törende, 18 hayırsever iş adamına üniversiteye sağladıkları destek ve yardımlar nedeniyle teşekkür etti. İş adamlarına altın ve gümüş hayırseverlik madalyası veren Gül, "Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aslında herkes madalyalarını takıp gelmiş olsaydı o zaman madalya takacak yer bulamazdım, bana zorluk çıkartırlardı" dedi.

Hem Kayseri halkının hem de Türk milletinin kadirşinas olduğunu, yapılan iyiliklerin hiçbirisini unutmadığını vurgulayan Gül, şöyle konuştu:

"Üniversiteler, ilim yuvaları şüphesiz ki bu sorumluluklarını en iyi şekilde bilirler ve sizlerin bu gönüllü fedakarlıklarınız karşısında onlar da çok daha fazla çalışacak, çok daha fazla uğraşacaklar. Milletimize yönelik bilim, teknoloji ve buluşlar gerçekleştireceklerdir. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Törende ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ile hayırseverler yaptırılacak yeni fakülte binaları için protokol imzaladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de törene katıldı.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tetikçinin itirafları ortaya çıktı: Hedef Engin Polat'tı, öldürmeden tarayacaktım
Son dakika... İran: İsrail'e saldırılar sona erdi