Bahçeli, Orhan Gencebay'ı hastanelik etti!

Akil İnsan Orhan Gencebay, çözüm süreci kapsamında Devlet Bahçeli'nin sözleri yüzünden tansiyonunun 24'e fırladığını açıkladı.

Bahçeli, Orhan Gencebay'ı hastanelik etti!
Bahçeli, Orhan Gencebay'ı hastanelik etti!
GİRİŞ 19.05.2013 11:46 GÜNCELLEME 19.05.2013 11:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Akil İnsanlar heyetindeki en dikkat çekici birkaç isimden biri olan Orhan Gencebay, Radikal'den Tan Sağtürk'e açıklamalarda bulundu.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ HASTANELİK ETMİŞ

Kimseye kızgın ve kırgın olmadığını ancak üzgün olduğunu söyleyen Gencebay, Bahçeli'nin Akil İnsanlar'a yönelik "hainlik" gibi ifadeler içeren sözleri için de "Tansiyonum 24'e fırladı, hastanelik oldum" dedi.

İşte röportajın o bölümleri;

Sizi baba olarak kabul eden geniş bir kitle var. Âkil Orhan Baba ile Orhan Babacıların bakış açısı nasıl dönüştü acaba?

Bazı gönül dostlarım beni bu âkil olayından sonra farklı değerlendirmiş. Bunu duydum. Üzüldüm. Çok üzüldüm.

"KIRGIN DEĞİL ÜZGÜNÜM"

Kırıldınız mı ?

Üzüldüm diyorum kırıldım demiyorum. Beni anlayacaklardır diye ümidimi yitirmiyorum. Beni tanımadılar mı bu zamana kadar? Elli yıldır ben bu söylediklerimi anlatıyorum. Ben mi anlatamadım yoksa onlar mı anlamadı veya beni anlamalarına rağmen benim için fikirlerini nasıl değiştirdiler diye ona üzüldüm.

"TANSİYONUM 24'E ÇIKTI"

Mesela Sayın Bahçeli'nin söylediği çok ağır sözler beni üzdü. İlk duyduğumda tansiyonum 24'e çıktı. Hastaneye gittim. Ama yine de şunu söylemek istiyorum: Onun öfkeyle ya da düşünmeden söylediğini düşünüyorum. Çünkü biliyorum ki Sayın Bahçeli de ben de ülkemiz için her şeyi yaparız.

Bahçeli'yle karşılaşsanız ne söylerdiniz?

Onunla derdimiz hiçbir zaman olmadı. Sayın Bahçeli de ülkesini çok seven bir insan. Onun ülke sevdasına ben de katılıyorum ama söylemlerine katılmıyorum. Söylemleri gönül kırıcı olmasa daha iyi olur. Çünkü ağır konuşuyor. Dadaloğlu ne diyor: Deveyi tuz öldürür, sürmeyi göz öldürür. Yiğidi kılıç kesmez bir acı söz öldürür.

YORUMLAR 20
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN! YAZIKLAR OLSUN! KULA KULLUK EDENE YAZIKLAAR OOLSUUN!. Yine de "hatasız kul olmaz!" diyerek halkın mahşeri vicdanına geri dönmesini umuyoruz!
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    her gittikleri yerde protesto edilen akiller sadece otellerde kahvaltı yapıyor. dinleyen ellikişi yarısı polis
    Cevapla
  • Erol Cömert 10 yıl önce Şikayet Et
    Orhan Gencebay'ın tırnağı edemeyecek çapsızlar.... Orhan Gencebay gibi bir zirveyi anlayamayan gerek siyasetçiler, gerek buradaki yorumcular ve onu acımasızca eleştiren akıl ve vicdan özürlüleri, onun tırnağı bile olamazlar. Bu sözlerinden ve anlayamayışlarından dolayı ileride çok pişman olacaklar. Türkiye ve Türk halkı, Orhan Gencebay gibi bir şahsiyete sahip olduğu için ne kadar övünse azdır.
    Cevapla
  • çağatay 10 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli. asıl şehit gelmediği hergün bahçelinin tansiyonu 24 den fazlaya çıkıyordur onun için öyle öfkeli konuşuyorki ne sanatcı tanır ne sosyal insan bahçeli liderlikten ayrıldığı gün unutulur ama orhan gencebay ilelebet hatırlanacak o yüzden gencebayın gecici insanların konuştuğuna üzülmemesi lazım..
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Üzme bizi be Orhan abi.... fikirlerini bırak, ciğerleri bile beş para etmezler yüzünden tansiyon yükseltmeye değermi? Sen bu memleket bölünmesin, kan dökülmesin, kardeş kardeşi vurmasın diye yola çıkmışken, sana laf atanlara kızacağına cibilliyetlerini gösterdikleri için teşekkür et ve 'Allah sizi islah etsin' deyip, yoluna devam et. Bir kaç vampirin kana ihtiyacı var diye bu memleketi onlara teslim edecek değiliz. Belki bir kaç kan içici seni nefret dolu yüreklerinden atmıştır ama binlerce iman, kardeşlik, barış ve Türkiye sevdası dolu gönüller seni kalplerine yerleştirdiler ve daha çok seviyorlar. Bu sana daha yüce bir teselli değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı