Akıllara durgunluk veren başörtü krizi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pes dedirten bir olay yaşandı. Daha çok 28 Şubat döneminin baskıcı zihniyetinde örneklerine rastladığımız olayın son örneği dün cereyan etti.

Akıllara durgunluk veren başörtü krizi
Akıllara durgunluk veren başörtü krizi
GİRİŞ 20.05.2013 07:02 GÜNCELLEME 20.05.2013 14:28
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İddiaya göre; Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, dün saat 16:30'da İstanbul'dan Ankara'ya gitmek üzere bilet kontrolü için sıraya giren bir grup kadın, kontrol görevlisinin başörtülü olduğunu görünce bilet kontrolü yaptırmayarak olay çıkardı.

Başörtülü kadın görevliyi protesto eden kadınlar, bilet kontrolünü erkek görevliye yaptırdı. 

Havalimanında yaşanan bu olayı Gazeteci Melih Altınok twitter hesabından duyurdu.

YORUMLAR 66
  • Ahmet Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    HASETLERİNDENDİR.. Baş örtülü birisinin iki dünyası var demektir. Hem dünya, hem ahiret. Hazırlığını ona göre yapar. Hazmedemeyenler ise akıl yoksunluğundan dolayı tek dünyalı kalmışlar.. İç güdüsel olarak kıskançlık damarları kabarmış. Kendi hallerine bırakın, onların işi zaten zor.
    Cevapla
  • Aziz Sener 10 yıl önce Şikayet Et
    bas ürtüsü. Bas örtülü bayana kontrol yaptirmayan bayanlar herhalda erkek kontrol mamurlarindan hoslandilar Bayan kontrolcu onlarin escinseli oldugu icin hoslarina gitmedi oBayanlar herhalde Ateist yada Ergenekon yavuklulari idi
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    bir grup kaşar fosil. başörtülü görevliyi görünce show yapmış. Hadi o başörtülü ona itiraz ettiniz, peki THY yönetimi namazında niyazında ve THy nı çağ atlatan erkeklerden oluşuyor sıkıyorsa itiraz edin protesto edip binmeyin THY na ama sıkar dimi
    Cevapla
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    ERKEK YAKIŞIKLIDIR KESİN ONDANDIR :). Benzer olaylara hep rastladık rastlarız da.Erkek yakışıklımıydı acaba? Belki bununla ilgisi vardır dicem değildir . Ne yazık ki ne AKP ne başka bir parti zihniyetleri değiştiremiyor değiştiremez de? Başörtüsü aslında masum bir örtüdür.Allah'ın emridir ve rahatsız olmak süzme saçmalıktır. Bazı insanlar varki Baş örtüsü takmazlar ama senden bende saygılıdırlar.Bazıları da vardır düşmandan ötedirler. Bu Hanım efendiler bir gün cehennem kuyruğuna girecekler hemde fazla beklemeyecekler bundan haberleri varmı acaba?Tamam kullanma ama düşman olursan ne din kalır, ne iman?Sorsan hepsi elhamdülillah müslümanım der.Baş örtüsü düşmanı biri müslüman olmaz ki, Allah'ın ayetini inkar olur.Günah farklı şey , din düşmanı olmak farklı şeydir. Laiklik hangi kutsal Kitapta yazıyor? Söyleyin hepimiz laik olalım? Ben o erkek olsam,WC ye gider kadınları orada ağaç ederdim :)
    Cevapla
  • abu casim 10 yıl önce Şikayet Et
    OH OLSUN. aman çok üzüldüm .... ne olursunuz böyle yapmayın bir daha!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu