Emniyet'ten 'korum memuru'yla ilgili açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü, "koruma memuru" projesine ilişkin detayların tasarı çalışmaları sonuçlandıktan sonra paylaşılacağını açıkladı.

Emniyet'ten 'korum memuru'yla ilgili açıklama
Emniyet'ten 'korum memuru'yla ilgili açıklama
GİRİŞ 24.05.2013 21:21 GÜNCELLEME 24.05.2013 21:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) "koruma memuru" alınması projesiyle ilgili gelen yoğun sorular, talepler ve bazı basın-yayın kuruluşlarında yer alan haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Yapılan yazılı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü koruma memuru projesi kapsamındaki çalışmalar devam etmektedir. Bu aşamada, herhangi bir personel alımı söz konusu değildir. Koruma memuru alımı ile ilgili hususlar, tasarı çalışmaları sonuçlandıktan sonra paylaşılacaktır" denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • hasan ak 10 yıl önce Şikayet Et
    28 yaş üstü arkadaşlar bimere mesaj gönderin. merhaba arkadaşlar yaş sınırının 35 olması ve özel güvenlik görevlilerine öncelik tanınması için bimere yani başbakanlık iletişim merkezine içişleri bakanlığıının web sitesinden bakan mesaj kısmından icişleri bakanına mesaj göndermeye davet ediyorum sesimizi duyuralım lütfen
    Cevapla
  • Melih 10 yıl önce Şikayet Et
    Gençleri Değerlendirelim. Madem ki bu kadar personel emniyete alınacak bu gencecik insanları polis olarak alsalar ve polislerin 45 yaş üstü olanlarını koruma memurluğuna geçirseler daha iyi olmaz mı.45 yaş üzerinde bir polis hırsızı nasıl kovalasın tabiatın kuralına bile aykırı bir durum bu. Bu polisleri koruma kadrosuna geçirirseniz sınavlar maçlar bu memurların tecrübeleri altında çok daha güvenli bir şekilde yapılır.
    Cevapla
  • Mehmet Candan 10 yıl önce Şikayet Et
    Özel güvenlikçiler işsiz kalacak diye bir söylenti var. Üniversitelerde çalışan özel güvenlikçilerin atılacağına dair bir söylenti var. Bu ne derece doğrudur. Bunca insan sorgusuz sualsiz koruma memuru alınacak diyerek nasıl işsiz bırakılabilir? Bu gelmiş geçmiş en büyük saçmalıktır. Siz bir gerekçe göstermeden bunca insanı nasıl işsiz bırakabilirsiniz. Umarım bu söylenilenler doğru değildir yetkililerin bir açıklama yapması yerinde olacaktır diye düşünüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı