Kasa hırsızları kameraya yakalandı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çeşitli illerdeki iş yerleri ve fabrikalarda çelik kasaları açarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 iki kişi güvenlik kamerasından tespit edilerek tutuklandı.

GİRİŞ 26.05.2013 19:52 GÜNCELLEME 26.05.2013 19:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karabük Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından işyerinden çelik kasa açmak sureti ile hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. Zanlıların, Karabük, Kastamonu ve Tekirdağ illerinde de çelik kasaları açarak hırsızlık yaptıkları tespiti üzerine başlatılan operasyonda Zanlılar Eskipazar ilçesinde kiralık araç ile il dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Kiralık araçta ve zanlıların Tekirdağ'daki adreslerinde yapılan aramada çelik kasa açmaya yarayan çeşitli malzemeler ele geçirildi.Ekiplern koordineli çalışması sonrası göz altına alınan C.A (47) ile N.A (45) izlenen güvenlik kameralarında kendileri olduğunu itiraf etti.

Zanlıların son işlerinden Safranbolu ilçesindeki bir et fabrikasında önce tespit amaçlı çatıdan, daha sonra çelik kasayı açmak için ellerinde kasayı açmaya yarayan malzemeler ile tekrar aynı yerden fabrikaya girdikleri ve yaklaşık 1.5 saat içerde kaldıktan sonra tekrar çıktıkları güvenlik kameralarına yansıdı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından C.A ve N.A çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Mehmet Yenici 10 yıl önce Şikayet Et
    Tükürsem tükürüğüme yazık..... İnsanlar çalışıyor, sin onların emeklerini çalıyorsunuz. Bunun hesabını umarım dünyada da verirsiniz. Ahireti zaten zor bir hainlik seçmişsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"