Göstericilere müdahale edilirken yangın çıktı

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar yeniden başladı. Yeniden toplanan göstericilere polis müdahale ederken, olaylar sırasında Maçka Parkı'nda yangın çıktı.

GİRİŞ 31.05.2013 12:10 GÜNCELLEME 31.05.2013 12:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı'nda nöbet tutan göstericilere polisin yaptığı müdahalenin ardından saat 10.00'dan itibaren çok sayıda kişi Divan Kavşağı'nda toplanmaya başladı. CHP milletvekilleri de eylemcilere destek verdi. Eylemciler Gezi Parkı'na doğru hareket etmeye başlayınca polis müdahale etti. Polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahale ettiği eylemciler kaçışmaya başladı. Bazı eylemcilerin polisten kaçarken park halindeki bir TIR'ın altından geçmeye çalıştığı görüldü.

Olaylar sırasında polisin attığı bir gaz bombası, yoldan geçen bir aracın camından içeri girdi. Aracının içinde gazdan etkilenen sürücü hemen dışarı çıktı. Olaylar devam ederken Maçka Parkı'ndan dumanlar yükseldiği görüldü. Çalılıklardan alevler yükselirken, polis ekipleri TOMA aracıyla yangına müdahale etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • metin ÇETİN 10 yıl önce Şikayet Et
    eylemci müdehale ister. Çünkü müdehale olmayan eylem basında yer almaz bu da eylemi amacına ulaştırmaz.
    Cevapla
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    POLİS MÜDEHALESİ GENELDE OLAYLARI PROVAKE EDİYOR. Bakıyorsunuz bir olayda, belki o kadar sert geçmeyecek olaya Polis Müdehale ediyor olaylar daha da büyüyor.Polis Halkın sinirlerini depreştiriyor. Normal de belki orada asla yangın çıkmazdır. Ama yangın çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın son dönemde üst üste KARA BÜYÜ etkisi ile defalarca trafik kazası geçirdim. Polisler de bana gayet kibar davrandılar.Ambulansa onlar koydu. İfade alırken espiri yaptılar. Bende alkol hiçbir kazada çıkmadığı için normal de ehliyeti işlemler bitmeden vermezlermiş ben ehliyetimi ilk yarım saatte geri aldım. Ama bakıyorsunuz olaylara müdehale de Polis resmen şerefsizlik yapıyor. Daha Tekel işçilerine yapılanları bile unutmuş değilim.Ben tüm polisleri, bana kibar davranan, yardımcı olan, espri yapan Polisler gibi istiyorum.Gerisinin ben taaaaa neyse, ben arkadaş polis istiyorum.Kimse yanlış anlamasın hayatımda hiç jop yemedim de.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı