Şehit polis memuru törenle uğurlandı

Maltepe'de, ekip arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği trafik kazasında şehit olan Polis Memuru Emrah Bayın (27) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gayrettepe Yerleşkesi'nde tören düzenlendi.

Şehit polis memuru törenle uğurlandı
Şehit polis memuru törenle uğurlandı
GİRİŞ 03.06.2013 15:09 GÜNCELLEME 03.06.2013 16:04

Yakınları ve mesai arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla uğurlanan Bayın'ın naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'a gönderildi.

İçerisinde Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü personelinin bulunduğu araç, E-5 Kartal İstikameti Maltepe Kadir Has Lisesi önünde 2 Haziran günü 07.00 sıralarında bariyerlere çarptı. 4 polis memurunun yaralandığı kazada araç sürücüsü Emrah Bayın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki yıllık polis olduğu öğrenilen görev şehidi Bayın için, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gayrettepe Yerleşkesi'nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, polis müdürleri, askeri yetkililer, şehit polisin yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı. Törende, şehit polisin eşi, annesi ve babası, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 1 yaşındaki oğlu Yusuf ise olanlardan habersiz meraklı gözlerle çevresine baktı. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit yakınlarının yanlarına giderek taziyede bulundu.

Resmi program ve edilen duaların ardından tören mangası tarafından bir cenaze aracına konulan şehit polis memurunun naşı toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'a gönderildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!