Yiğit Bulut: Bu bir darbe girişimidir

Gezi Parkı eylemleriyle ilgili protestocuların tepkisini çeken açıklamalarda bulunan 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, eylemlerle ilgili iddiasını bir adım öteye taşıdı.

Yiğit Bulut: Bu bir darbe girişimidir
Yiğit Bulut: Bu bir darbe girişimidir
GİRİŞ 06.06.2013 21:45 GÜNCELLEME 06.06.2013 21:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bulut şunları kaydetti;  "Gezi Parkı Projesi protestosunun arkasından yaşanan olaylar, koalisyon ve yabancı işbirlikçilerin  temiz ve iyi niyetle kendilerini ifade etmek isteyen insanlarımızı da kullandığı bir ''Darbe Girişimidir''. Son günlerde yaşananların 28 Şubat döneminde yaşananlardan bir farkı yoktur. Ancak çok şükür ki bugün itibari ile bu süreç sona erdi."

YORUMLAR 11
  • hüseyin demir 10 yıl önce Şikayet Et
    chp işin neresinde?. Gezi parkı işinin bir darbe girişimi olduğu Chp'nin yalpalamasından belli. Önceleri gezi yiğitlerinin temiz alınlarından ve gözlerinden öpüyordu Kılıçdaroğlu. Geçen gece yaptığı MYK'dan sonra ise Türkiye'nin zarar gördüğünden ve bu işin bitirilmesinin gerekliliğinden bahsediyorlardı. Darbe girişiminin mutlu sona ulaşamayacağının işaretini aldılar demek ki.
    Cevapla
  • Mu_sul 10 yıl önce Şikayet Et
    öncesi ve sonrası. kendisini diğer kanallarda da izlemiştim ama hiç böyle konuşmuyordu ozamanlar.darbeye bu millet izin vermez.ama mevcut yönetimde biraz ılımlı olmalı.olaylar bukadar büyümezdi.park işi bitsin çevreciler dağılırlar sanırım.kalan radikal gruplar olursa ozaman müdahale edilebilir.birazda olayların özünde fazla milletin üzerine gidildi.yokalkol yok,anayasa yok açılım.tamam %50 iktidar ama diğerlerine düşünüyo buda önemli.okadar insan öldü,şehitler oldu aileleri ikna edilmedi,anayasa türk olan herkez rencide edildi,tc,türklük ifadeleri sürekli pazarlık edildi,millet ondan bu hale geldi.yoksa hiçbir hükümetin yapamadığı kalkınmayı bu hükümet yaptı.taktir ediyorum ama diğer konularda para kadar değerli konular.ortak yol bulunmalı herzaman.
    Cevapla
  • Bir Mücahid Kul 10 yıl önce Şikayet Et
    yiğit olan adam. yiğit olan insanlara ihytiyacımız var Allah sayılarını artırsın
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 10 yıl önce Şikayet Et
    Yiğit'in tespitlerine kesinlikle katılıyorum. bu bir sivil darbe girişimidir, destekçileri iran, suriye, ingiltere, fransa'dan başkası değildir.
    Cevapla
  • ugur 10 yıl önce Şikayet Et
    Adın gibi yiğitsin. helal sana adın gibi yiğit adamsın.3 kuruşa satın alınan aşagılık insanlarla dolu medya.kime hizmet ediyorlar bu ülkeyemi abd ,avrupa, israile mi.Atatürkçüyüm dersiniz hee Atatürk görseydi bu yaptıklarınızı sizin suratınıza bakmaz dı.Sözde Vatan millet sevgisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi