Şehit komiser tekbirlerle uğurlandı

Adana'daki Gezi Parkı eylemlerinde inşaat halindeki köprüden düşerek şehit olan Komiser Mustafa Sarı, memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit komiser tekbirlerle uğurlandı
Şehit komiser tekbirlerle uğurlandı
GİRİŞ 07.06.2013 15:32 GÜNCELLEME 07.06.2013 15:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şehit Komiser Mustafa Sarı (27) için Düziçi ilçesi İrfanlı Camisi'nde cuma namazına müteakip bir tören düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Muammer Güler, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Osmaniye Valisi Cellalettin Cerrah, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, şehidin babası İbrahim, annesi Elif, Bingöl'de Astsubay  olan kardeşi Mehmet ile diğer kardeşi Adem'in yanı sıra, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende şehit polisin künyesi okunurken, annesi Elif, baba Adem, kardeşleri 4 aylık hamile eşi Eda Sarı gözyaşlarına hakim olamadı. İl Müftüsü Ramazan Çortul'un cenaze namazını kıldırdığı törende vatandaşlar sık sık tekbir getirdi. Bakan Muammer Güler de acılı baba ile birlikte tabutu omuzlayarak bir süre taşıdı. Şehit Komiser Sarı'nın cenazesi namazın adından konvoy ile getirildiği Çamiçi Şehitliği'nde toprağa verildi.

Mustafa Sarı, Adana'da önceki gece Taksim'deki Gezi Parkı olaylarını protesto eylemlerinde inşaat halindeki 5 metre yükseklikteki köprüden düşmüş, yapılan bütün müdahalelere rağmen dün öğlen saatlerinde Yüreğir Başkent Hastanesi'nde şehit olmuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • kenan mirza 10 yıl önce Şikayet Et
    şehitler ölmez. şehitler ölmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor