Gazi Mahallesi yine savaş alanına döndü

Polis ekipleri, Gazi Mahallesi'nde Gezi Parkı olaylarını protesto edip yol kapatan gruba müdahale etti. Grup, polisin gazlı müdahalesine molotof bombası ve havai fişekle karşılık verdi. Çıkan olaylarda mahalle savaş alanına döndü.

Gazi Mahallesi yine savaş alanına döndü
Gazi Mahallesi yine savaş alanına döndü
GİRİŞ 08.06.2013 06:09 GÜNCELLEME 08.06.2013 06:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kimliği belirsiz şahıslar yola barikat kurarak çevreye zarar verdi. Polis ekipleri yol kapatan grubun dağılması için uyarılarda bulundu. Polis, grubun uyarıları dikkate almaması üzerine eylemcilere Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile tazyikli su sıktı. Polis, grubun eylemine devam etmesi üzerine gaz bombası ile de müdahale etti. Eylemciler polisin müdahalesine taş, molotof bombaları ve havai fişekle karşılık verdi. Bir süre bu şekilde devam eden olaylar gecenin ilerleyen saatlerinde polisin müdahalesiyle son buldu. Gazi Mahallesi adeta savaş alanına dönerken, maddi hasarın büyük olduğu gözlendi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    KONUŞ bakim KILIÇDAROĞLU !. ANARŞİZİMİN adını sen DEMOKRASİ KOYDUN YA .... BUNU DA MI , RECEP TAYYİP ERDOĞAN yaptırdı !
    Cevapla
  • ahmet kac 10 yıl önce Şikayet Et
    İZAH EDİN. Oldum olası Gazi Mahallesi olayların merkezi.Bir aklı selim çıksın da bunu bize izah etsin.Söylediğimizde alınganlık yapıyorlar.Olayları yapanlar özel yetiştirilmiş vandalistler değil mi?Bu yaratıklar hiç bir değer tanımıyor.İşleri güçleri huzur bozmak.Yakmak yıkmak.Böyle bir şey olabilir mi?Yazık değil mi?Kusura bakmayın siz böyle yapacaksınız biz de seyredeceğiz öyle mi?Olamaz.Bunu çok iyi bilmenizi istiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek