5 il için kuvvetli yağış uyarısı- HARİTALI

Yağışlar, yurdun doğu kesimleri ile Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

5 il için kuvvetli yağış uyarısı- HARİTALI
5 il için kuvvetli yağış uyarısı- HARİTALI
GİRİŞ 11.06.2013 17:34 GÜNCELLEME 11.06.2013 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile gece saatlerinde Edirne, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve batı, öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde güneybatı, akşam ve gece saatlerinde Marmara'da kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde güneybatı, akşam ve gece saatlerinde Marmara'da kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 Km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA: Az bulutlu, batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 Km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Kuzey Ege kıyılarının kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde batı ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/s) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, ilk saatlerde bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN- HARİTALI

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • bilge 10 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL İÇİN YAĞMUR DUASINA ÇIKALIM . yağmur yağarsa bu gezi parkındaki göstericiler belki evlerine giderler.lütfen dua edin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı