Eylemciler telefonunu 45 dakika bloke etti

Eylemcilerle görüşen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, telefon numarasını paylaştıktan sonra telefonunun 45 dakika bloke olduğunu söyledi.

Eylemciler telefonunu 45 dakika bloke etti
Eylemciler telefonunu 45 dakika bloke etti
GİRİŞ 14.06.2013 09:31 GÜNCELLEME 14.06.2013 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vali Mutlu, toplantıya beklediğinden çok daha fazla gencin geldiğini, öncelikle birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti paylaştıklarını belirtti. Mutlu, "Orada kalma konusunda katı bir duruşlarının olmadığını hissettim" dedi.

Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcilerle biraraya gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaklaşık 5 saatlik bir görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Vali Mutlu, "Yaklaşık 5 saatlik bir görüşme oldu. Biraz geç bir görüşme olduğunun sitemlerini de paylaşmak suretiyle yine de memnuniyetlerini aktardılar. ilişkilerin bir defaya mahsus olmayanını kalıcı olanını tercih ediyorum. Bu gruba da iletişim numaralarımızı verdik. Bundan sonra Gezi Parkı hadisesi tamamlanmış olacak. Bu yaklaşımı kendilerinden aldım. Başbakanımızın bu akşamki toplantısı gençler üzerinde çok olumlu bir hava oldu. Orada kalma konusunda katı bir duruşlarının olmadığını hissettim" diye konuştu.

"TELEFONUM 45 DAKİKA BLOKE OLDU"

Aralarında biraz daha kalmayı düşünenler olduğunu belirten Vali Mutlu, "Gezi parkı olayını bitirelim ama zaman zaman da bir piknik yapalım ve orada sizi de görelim' dediler dolayısıyla Gezi Parkı'na ilgi ve alakanın süreceği buradan da anlaşılıyor. Azıcık bir sabırla daha bu işi tamamlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Telefon numarasını paylaştıktan sonra telefonunun 45 dakika bloke olduğunu belirten vali, "Ankara'dan çocuğunun burada kalmasını istemeyen bir baba aradı ve kendisinin ikna edemediğini çocuğunun oradan alınmasını istedi. Artık Alperan kararını verdi. Bu bizim için çok önemli. Aileler çocuklarını özledi, evlerinde olmalarını istiyorlar. Ama arada bir gidip gezi parkında piknik yapmalarında bir mahsur yok" dedi.

Sohbet sırasında kravatı çıkardığını belirten Vali mutlu, gençlerden bir tanesi kravatı isteyince verdiklerini onların da sevgilerini hediye ettiklerini söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    BİRAZ. Empati biraz tatlı dil oradakilerin içgörülerini arttırmaya yönelik yaklaşımlar gençleri terör maşalarının elinden almaya yeter.. meydandan bu gençler çekildiği zamanda örgütlerden Allahım bizi kurtar nidalarının yükseldiğini görüp hep beraber seviniriz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!