İhsan Eliaçık'tan yine provokatif Tweet

Gezi Parkı olaylarının ilk gününden itibaren yanlış bilgilerle toplumu tahrik ettiği yönünde tepki alan İhsan Eliaçık, yine kızdırdı.

İhsan Eliaçık'tan yine provokatif Tweet
İhsan Eliaçık'tan yine provokatif Tweet
GİRİŞ 16.06.2013 17:37 GÜNCELLEME 16.06.2013 17:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Taksim ve Gezi Parkı olaylarında Twitter hesabından yazdığı asılsız bilgilerle dikkat çeken İhsan Eliaçık, yine bir tweetiyle tepki topladı.

Eliaçık tweetinde, 30 Eylül 2010'da TAYAD'lı göstericilere yapılan müdahale fotoğrafını Gezi Parkı'nda çekilen bir fotoğrafı gibi yayınlayarak, "15 yıl sonra bunlar için de yürüyorum" ifadelerine yer verdi.

Eliaçık, bu karenin aslının ortaya çıkması ve takipçilerinin de kendisine tepki göstererek uyarmasına rağmen ilgili fotoğrafı silmedi.

İşte Eliaçık'ın tweeti ile o mesaja gelen yalanlama ve tepkiler:

İhsan Eliaçık: 15 yıl sonra da bunun için yürüyorum, ben hep aynı yerdeyim.

Mehmet Seydi: Alçaklık bu. Eski resimlerle provokasyon yapıyor. Savcıların ilgilenmesi lazım. İran adına çalışıyor bu adam.

Av. Ali Aktaş: Yahu sen ne yalancı imişsin. Bu foto 30 Eylül 2010 tarihine ait. 2. oldu bu. Ya bu sahteraklık için ne alıyorsun arkadaş sen?

YORUMLAR 11
  • Muhsin Kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    Yürrrrrrrrrüüü. Arkadaş sen ne utanmaz adammışsın bari cami yoluna yürüde bi faydası olur belki(gerçifitnecilere ibadeti fayda vermez ya)
    Cevapla
  • ali çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    TAYİPTEN İYİSİYOK. küfür tek milletir bunların çogu iran rus israilve almanya aşanlarıdır bunarınderdi makam maksadı türkiyeyi ekonomisini küçültmek eger tayip giderse biz biteriz bundan iyisini söyleyin kimdir söyleyin adam yok tayipten iyisini ararsak mezarlıga gitmemizlazım
    Cevapla
  • Abdullah Genc 10 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan Bozkurt'a!. 1-) "15 yıl sonra bunun için de yürüyorum" demiyor, "15 yıl sonra da bunun için yürüyorum" diyor. Büyük bir anlam kayması yapmışsınız DA ekini yanlış yerde zannederek. 2-) Fotoğraf 2010'a ait, ne 15 yıl önceki fotoğraf ne de şimdiye ait? Türkçe'nizi (eğer ana diliniz ise) geliştirmenizi salık veririm. 3-) Cümle anlamı; 15 yıl önce olduğu gibi bugün de, halihazırda da aynı şey için (polis şiddeti, nefreti, devlet düşmanlığı, ne derseniz deyin) yürüyorum. Cümlenin gelişinden ve gidişinden, paylaşılan fotoğrafın şimdiye ait olduğu bariz bir şekilde anlaşılıyor. Ana diliniz Türkçe değilse birşey diyemem ama Türkçe ise; Türkçe öğretmeninize rahmet, size de iyi bir dil kursu dilerim...
    Cevapla
  • sakir cetin 10 yıl önce Şikayet Et
    vatanda$lar dikkatli olun. bu adam yeni tezgahladiklari ali kalkanci muslum gunduz olabilir !!!!
    Cevapla
  • muhammed levend 10 yıl önce Şikayet Et
    adama bak yaaa. tam bir tipitip bunlar chp den diğer sol illegal örgütlerden daha tehlikeli Allah bunun gibilere fırsat vermesin yaptıkları riyakarlıktanbaşka bir şey değil ''veyl olsun onamaz kılanlara onlar riyakarlardır '' ayeti bunun gibileri tanımlıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?